Beşiktaş'tan resmi transfer açıklaması!

11.05.2017 - 12:21 | Son Güncellenme: 11.05.2017 - 12:21

AJANSSPOR - Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Metin Albayrak, Spor Toto Süper Lig’deki hedefleri ve gündemleriyle ilgili A Spor’a açıklamalar yaptı.

Albayrak’ın yaptığı açıklamalardan Ajansspor’un derledikleri şu şekilde :

“Beşiktaş’ta moraller yerinde”

Takım çok iyi. Erken saatlerde geldik. Başkan ve hocamızla kahvaltı yaptık. Bursaspor maçına iyi hazırlanıyoruz. Moralimiz iyi. Sakatlıklarımızın da düzelmesi önemli. Herkes mutlu.

Fikret Orman bizzat savunma yapacak...

Talisca ile ilgili evet başkanımız bir görüşme talep etti. Bizi davet ederlerse başkanımız gidip bizzat savunma yapacak. O çerçevede cezayı bildirecekler. Çok söylenecek şey var. Futbol oynamak isteyen, doğruları yapan tek bir takım vardı o da Beşiktaş’tı. Fenerbahçe iyi niyetli gelmemiş. Bize yara açmak için gelmişler. Geçen sezon stattsız şampiyon olduk. Üçüncü yıldızı alıp, iki sene üst üste şampiyon olacağız.

"Beşiktaş'ın başarısını istemeyebilirler"

5 sene önceki Beşiktaş ile şimdiki Beşiktaş’a bakın. Stadı bitmiş, rakipleri 10 bine oynarken biz 30 bine oynuyoruz. Kurumsallaşmış, bir kolej takımı olan Beşiktaş’ı tabi ki kimse istemez. Ben de karşı taraftan bir yönetici olsam istemem. Biz kendi işimize konsantreyiz. Taraftarlarımız Başakşehir ve Fenerbahçe maçı sonrası demoralize olmuş olabilir ama desteğe devam etsinler. Bu çocuklar her şeye layık. 4 maçımız var. 4’ünü de kazanacağız. Biz Beşiktaş gibi oynarsak, şampiyonluğa ulaşacağımızı düşünüyorum.

"Çok fazla transfer yapmayacağız"

Bütün sene boyunca oyuncu izliyoruz. Scout ekiplerimiz var, bizler de katkı sağlayamaya çalışıyoruz. Ekip halinde çalışıyoruz. Umut Güner sürekli seyahat halinde. Canlı izliyoruz ve hocamıza sunuyoruz. Hocamız da izliyor, sonra da sona doğru geliyoruz. Çok transfer yapmayacağız. Bilinen yerlere nokta atışı transfer yapmak istiyoruz. Sezon sonunda 2-3 tık yukarıya takımı çıkaracak işler yapmak istiyoruz. Avrupa’da da final oynamak istiyoruz.

Bursaspor karşılaşması hakkında...

Bursaspor’un Başkanı Ali Ay çok sevdiğimiz bir başkan. Kendisiyle iyi ilişkilerimiz var. Kendisini uzun yıllardır tanıyorum. Başkanımızla da çok iyi ilişki içinde. Bu dostluk tribünlere de iyi şekilde yansımış olacak. Gidecek taraftarlarımız da o bilinçle gidecektir. Sporun içinde her türlü sonuç var. Ölüm-kalım maçı değil. Bazı şeyleri hazmetmek gerekiyor. İnşallah hak eden kazanır. Şampiyonluk hedefimiz var. Umarım kazanan taraf oluruz.

Beşiktaş ve Çin projesi...

Biz 1 senedir projeler geliştiriyoruz. Asya ve Avrupa’da diğer kulüplerin yaptığı şekilde Beşiktaş markasını dünyaya açma niyetindeyiz. O çerçevede de çalışıyoruz.Bir ekibimiz var. Sonuna geldik. Çin’e gidiyoruz. Anlaşma yaptık. Sezon başında orada çalışacağız. Büyük bir işbirliği çalışmamız var. Demba ve Ersan ile başlayan marka algılaması bilinir bir hale geldi. Oradaki ilişkilerimizi ilerlettik. Beşiktaş’ı bir dünya kulübü yapmak istiyoruz. Hedefimiz bu.

YASAL UYARI : BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN  KULLANILAMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler