Beşiktaş'tan sakatlık açıklaması! Aboubakar Galatasaray derbisine yetişecek mi?

Eren Tuncay
21.04.2021 - 13:52 | Son Güncellenme: 21.04.2021 - 16:30

Beşiktaş, Sivasspor maçında sakatlanan Vincent Aboubakar'ın sakatlık durumu hakkında bilgi verdi. Peki Aboubakar sahalara ne zaman dönecek? İşte detaylar...

Beşiktaş'tan sakatlık açıklaması! Aboubakar Galatasaray derbisine yetişecek mi?

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Vincent Aboubakar, Sivasspor ile 0-0 berabere kalınan mücadelede sakatlık yaşamıştı.

Kamerunlu futbolcu hakkında siyah-beyazlı kulüpten resmi açıklama geldi.

Yapılan açıklama şu şekilde:

"Futbol Takımımızın Süper Lig’in 36. haftasında, dün akşam Demir Grup Sivasspor ile oynadığı maç esnasında sağ üst ön adalesinde yaşadığı rahatsızlık nedeniyle oyuna devam edemeyen futbolcumuz Vincent Aboubakar’ın yapılan klinik değerlendirme ve Acıbadem Hastanesi’nde yapılan MR görüntülemesinde, sağ uyluk üst adalesinde (rectus femoris) kanama ve ödem bulgularına rastlanmıştır. Aboubakar’ın tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır."

Aboubakar, Galatasaray maçında oynayacak mı?

Aboubakar'ın milli takımdaki adale sakatlığı nüksetti. Aynı bölgede ödem oluştu. Aboubakar'ın 10 gün sonra yeniden sahalara dönmesi bekleniyor. Oyuncunun en kötü ihtimalle Galatasaray derbisinde sahada olması tahmin ediliyor.

Sözleşmesi otomatik uzayacak

29 maça çıkan Aboubakar, bir maç daha oynaması halinde sözleşmesi otomatikman 1 yıl daha uzayacak. Oyuncu maç başı primlerle birlikte siyah beyazlılardan yaklaşık 1.5 milyon Euro kazanıyor. Kamerunlu oyuncu 29 maçta 15 gol atarken 5 de asist yaptı.

Sergen Yalçın 'Sezonu kapattı' dedi

Sergen Yalçın, Aboubakar'ın muhtemelen sezonu kapattığını açıklasa da Ajansspor ulaştığı bilgilerde Aboubakar'ın sakatlığının beklendiği kadar ciddi olmadığını duyurmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler