Beşiktaş’tan sert Halil Umut Meler tepkisi: 'MHK’den derhal açıklama bekliyoruz!'

31.03.2021 - 19:12 | Son Güncellenme: 31.03.2021 - 21:55

Beşiktaş haberleri… Siyah beyazlılar, Süper Lig’in 32. Haftasında Kasımpaşa ile oynayacakları maça son Fenerbahçe derbisinin hakemi Halil Umut Meler’in atanması üzerine bir açıklama yaptı. Sergen Yalçın’ın da ağır eleştirilerini alan hakemin neden üst üste ikinci maçlarına verildiği MHK’ye soruldu. İşte detaylar…

Beşiktaş’tan sert Halil Umut Meler tepkisi: 'MHK’den derhal açıklama bekliyoruz!'

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş’tan MHK’ye Halil Umut Meler tepkisi… Siyah beyazlılar, bir açıklama yayınlayarak Süper Lig’deki son Beşiktaş-Fenerbahçe derbisini yöneten hakemin, milli aranın ardından ilk maçlarına da verilmesini şaşkınlıkla karşıladıklarını duyurdu.  

Açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, Futbol A Takımımızın Süper Lig’in 32. haftasında Kasımpaşa ile oynayacağı maça geçtiğimiz hafta Fenerbahçe maçında da görevli olan Halil Umut Meler’i atamıştır.

"Eşi benzeri görülmemiş bir atama"

Merkez Hakem Kurulu’nun Halil Umut Meler’i hem teknik direktörümüzün açıklamasının ardından hem de tarihte eşi benzeri görülmemiş şekilde üst üste ikinci kez Süper Lig maçımıza hangi saiklerle atadığını merak ediyoruz. 

"Makul bir açıklaması var mı?"

Umuyoruz ki bu atamanın makul bir açıklaması vardır. Merkez Hakem Kurulu’ndan ivedilikle konuyla ilgili bir açıklama bekliyoruz.”

Sergen Yalçın "Görmek istemiyoruz" demişti

Meler ile ilgili Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın da Fenerbahçe derbisinden sonra “Bu hakem arkadaş, rakibi oyuna ortak etmek için her şeyi yaptı. Daha önce bizim maçları yönetti. Kendisinden hiç mutlu değilim. Kendisini görmek istemiyoruz bir daha Beşiktaş maçında” diye konuşmuştu.

 

SERGEN YALÇIN 'MELER'İ VERMEYİN' DEDİ MHK İNADINA VERDİ!

 

Urgancılar: "Niyetin kötü olduğu aşikar"

Öte yandan Beşiktaş Genel Sekreteri Mesut Urgancılar da sosyal medya hesabından "Açıklamamıza ekleyelim" notuyla şu ifadeleri kullandı:

"Niyetin kötü olduğu aşikar! Bu kasıtlı atama camiamıza ve futbolu sadece sahada oynayan herkese karşı bir meydan okuma mı? Bir hakem bile bile nasıl sabotajcı rolüne sokulur? O hakem bunu nasıl içine sindirir? 90 dakika tirtir titreyerek maç mı yönetilir?"

Kaynar: "Ya MHK cevap verecek ya ben"

Siyah beyazlıların İletişim ve Medyadan Sorumlu Başkan Danışmanı Erol Kaynar da yine sosyal medya hesabından "Cuma gününe kadar ya MHK cevap verecek ya da ben vereceğim!" paylaşmında bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler