Beşiktaş'tan sol tarafa çifte transfer!

20.05.2019 - 08:52 | Son Güncellenme: 20.05.2019 - 11:52

Beşiktaş'tan sol tarafa çifte transfer!

Spor Toto Süper Lig’de istediği şekilde bir sezon geçiremeyen Beşiktaş, gelecek sezonun kadrosunu kurmak için harekete geçti. Siyah-beyazlıların özellikle sol kanada takviyeler yapacağı gündemdeki sıcaklığını koruyor.

Beşiktaş transfer için atağa kalktı

Süper Lig’de az olan şampiyonluk umutlarını Trabzon deplasmanında aldığı 2-1’lik mağlubiyetle bitiren Beşiktaş’ın zaman geçirmeden yeni sezon transferleri için düğmeye bastığı ortaya çıktı.

Umut Meraş, Beşiktaş'ın transfer listesinde

Sezonun ikinci yarısından beri eski hocası Samet Aybaba’nın Bursaspor’a kazandırdığı sol bek Umut Meraş’ı takibe alan Siyah-Beyazlılar’ın hedefindeki bir başka oyuncunun kim olduğu netleşti.

Bolasie de Beşiktaş'ın düşündüğü isimlerden biri

Beşiktaş, bonservisi Everton’da olan ancak Belçika ekiplerinden Anderlecht’te kiralık olarak forma giyen Yannick Bolasie’yi de gündemine aldı.

Bolasie için 7 milyon Euro istiyorlar

İngiliz basını, Everton’ın 25 milyon pound karşılığında Crystal Palace’tan alıp, beklentileri karşılayamadığı için Anderlecht’e kiraladığı 29 yaşındaki Demokratik Kongolu kanat oyuncusu için 7 milyon pound talep ettiğini yazdı.

Beşiktaş, Bolasie için kiralama formülünü düşünüyor

Ancak; Beşiktaş’ın ise kiralama formülü üzerinde durdu ifade edildi. Bolasie bu sezon 36 maçta forma giyip 6 gol atıp, 8 de asist yaptı. (Star)

Senin için hazırladığımız haberler