Beşiktaş'tan son dakika Hüseyin Göçek açıklaması!
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Beşiktaş'tan son dakika Hüseyin Göçek açıklaması!

Son 5 Haber

Fenerbahçe'de geri dönen İsmail Kartal'ın takıma yaptığı konuşma ortaya çıktı

Livan Burcu: "Fenerbahçe'yi sevdiğimi söyleyebilirim"

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Aston Villa'da şok sakatlık

Video | Carlo Holse'den şık gol: Kaleci çaresiz kaldı!

Galatasaray - Kocaelispor maçının VAR hakemi belli oldu
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor

Beşiktaş'tan son dakika Hüseyin Göçek açıklaması!
Son dakika haberine göre Beşiktaş Kulübü, hakem Hüseyin Göçek'in TFF Etik Kurulu'na sevk edilmesini talep etti. Kulüpten yapılan açıklamada, "Müsabaka hakemi Hüseyin Göçek’in gerçekleşen olayları değiştirerek tamamen yanlış bir biçimde raporlaması, kamu görevlisi olması nedeniyle aynı zamanda TCK kapsamında da suç teşkil etmektedir." ifadeleri kullanıldı.
Beşiktaş Kulübü, hakem Hüseyin Göçek'in TFF Etik Kurulu'na sevk edilmesini talep etti.
İşte resmi siteden yapılan açıklama:
26.01.2020 tarihinde Kulübümüz ile Göztepe A.Ş. arasında İzmir Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynanan Süper Lig Cemil Usta Sezonu 19. hafta müsabakasının sonucunun futbolcular dışındaki unsurlarca doğrudan etkilenmesi tüm kamuoyunun malumudur.
Bahsi geçen maç ile ilgili itirazımızı TFF Yönetim Kurulu, 13.02.2020 tarihinde reddetmiş, TFF Genel Sekreterliği'nin tarafımıza göndermiş olduğu yazıda maçın hakeminin raporuna değinilmiştir.
Hakem, raporunda "Göztepeli oyuncunun topa hakim olduğuna kanaat getirdiğim anda düdüğümü çalarak oyunu durdurdum" demiştir. Top havadayken düdüğünü çalmaya başlayan hakemin TOPUN BAŞKA BİR FUTBOLCUYA DOKUNMADAN ÖNCE OYUNU DURDURDUĞU YAYINCI KURULUŞUN GÖRÜNTÜLERİNDE ŞÜPHEYE MAHAL VERMEYECEK ŞEKİLDE NETTİR.
Müsabaka hakemi Hüseyin Göçek'in gerçekleşen olayları değiştirerek tamamen yanlış bir biçimde raporlaması, kamu görevlisi olması nedeniyle aynı zamanda TCK kapsamında da suç teşkil etmektedir. Göçek, eşitlik ve dürüstlük ilkelerine ayrkırı davranmış, bunun sonucunda genç meslektaşları başta olmak üzere taraftar ve seyircilere örnek olma yükümlülüğünü açık şekilde ihlal etmişir.
Bu sebeplerle Hüseyin Göçek'in ve TFF Yönetim Kurulu'nun aldığı kararda sundukları ek rapor ile Göçek'in beyanını doğruladıklarını belirten müsabakanın yardımcı hakemleri, 4. hakemi, VAR ve AVAR hakemlerinin TFF Etik Kurulu'na sevk edilmeleri ve etik dışı eylemleri nedeniyle cezalandırılmalarını talep ediyor, konu ile ilgili dilekçemizin TFF Başkanlığı'na sunulduğunu kamuoyuna duyuruyoruz.
Beşiktaş JK
Bu videoya da göz atabilirsin
Sizin için önerilen haberler

Fenerbahçe'de geri dönen İsmail Kartal'ın takıma yaptığı konuşma ortaya çıktı

Aziz Yıldırım - Acun Ilıcalı krizi büyüdü! İhraç dilekçesi verildi

Trabzonspor, PSG'nin eski teknik direktörü Laurent Blanc'ı istiyor

Galatasaray'da Osimhen kararı! Trabzonspor maçında oynayacak mı?

Fenerbahçe'de Marco Asensio’nun dönüş maçı belli oldu!

Konyaspor'da Adil Demirbağ'ın Trabzonspor maçı öncesi yaptığı konuşma ortaya çıktı: "Zoruma gidiyor"

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Aston Villa'da şok sakatlık

Livan Burcu: "Fenerbahçe'yi sevdiğimi söyleyebilirim"

Flaş Salah yorumu! "Ülkemizi emeklilik ikramiyesine dönüştürmek isteyenler..."

Video | Carlo Holse'den şık gol: Kaleci çaresiz kaldı!

Galatasaray - Kocaelispor maçının VAR hakemi belli oldu

Konyasporlu Deniz Türüç, Trabzonspor maçının ardından TFF temsilcisiyle tartıştı!

VİDEO | Suudilerden çirkin tezahürat! "Umarım yaptıklarından sonra namaz kılmazlar"

Salih Özcan: "Her sene adım geçti... Tam zamanında olmuş"

Göztepe ilk 5 haftada galibiyetle tanışamadı
