Beşiktaş, İstanbulspor'dan Emrecan Uzunhan'ı Transfer Etmek İstiyor

29.06.2022 - 10:50 | Son Güncellenme: 29.06.2022 - 12:26

Beşiktaş transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Beşiktaş, İstanbulspor'un 21 yaşındaki stoperi Emrecan Uzunhan için girişimlere başladı. Detaylar.

Beşiktaş, İstanbulspor'dan Emrecan Uzunhan'ı Transfer Etmek İstiyor

Romain Saiss ve Portekizli futbolcu Gedson Fernandes'i kadrosuna katarak transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, İstanbulspor'un genç savunmacısı Emrecan Uzunhan ile ilgileniyor.

Beşiktaş, Emrecan Uzunhan'ı listesine aldı

Sabah'ta yer alan habere göre; genç oyunculara önem veren yönetim, İstanbulspor'un oyuncusu Emrecan Uzunhan'ı transfer etmek için girişimlere başladı. Spor Toto 1. Lig'de 21 maça çıkan Emrecan, 1 gol, 1 asistle takımına katkı sağladı.

Çebi devreye girdi

Yerli bir stoper takviyesinde kararlı olan Beşiktaş, Süper Lig'in yeni ekiplerinden İstanbulspor'un genç oyuncusu Emrecan Uzunhan için girişimlere başladı. Başkan Ahmet Nur Çebi'nin bizzat devreye girerek yakın arkadaşı olan sarı-siyahlı kulübün başkanı Ecmel Sarıalioğlu'ndan 21 yaşındaki savunmacıyı istediği kaydedildi.

İstanbulspor yönetiminin, altyapısından yetişen oyuncu için bonservis ve sonraki satıştan pay beklentisi içinde olduğu ve taraflar arasındaki anlaşmanın kısa süre içinde sağlanacağı ifade edildi. 

Geçen sezonki performansı

Geride kalan sezonda Spor Toto 1. Lig'de 21 maça çıkan Emrecan, 1 gol, 1 asistle takımına katkı sağladı.

Senin için hazırladığımız haberler