Beşiktaş'tan Talisca, Wendel ve Gedson açıklaması: "Gündeme gelebilir"

İsa Kethüda
18.07.2024 - 13:48 | Son Güncellenme: 18.07.2024 - 14:20

Son dakika haberleri. Süper Lig takımlarından Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, Muci'nin ayrılması durumunda Talisca'nın gündeme gelebileceğini söyledi.

Beşiktaş'tan Talisca, Wendel ve Gedson açıklaması: "Gündeme gelebilir"

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, Ankara JW Marriott Hotel'de düzenlenen Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulunda açıklamalarda bulundu.

"Beşiktaş olarak masaya yumruğu vururuz, artık icraat zamanı"

İlk olarak TFF başkanlık seçimi hakkında konuşan Yücel, "Kim seçilirse seçilsin bizim başkanımızdır ama isteğimiz şeffaf ve adil bir yönetim anlayışını benimsemesi.  Geçtiğimiz sezon sadece bir kulübe imtiyaz tanınaraktan bir sezon geçirdik, önümüzdeki sezonun böyle olmamasını ümit ediyorum. Tüm kulüplere şeffaf ve adil bir şekilde yaklaşılmasını istiyoruz. Bunlar olmadığı takdirde Beşiktaş olarak masaya yumruğu vururuz, artık icraat zamanı" ifadelerini kullandı. 

"Ciro oradaki alacaklarından vazgeçerek Beşiktaş'a gelmek istedi"

Güzel transferlere imza attıklarını söyleyen Yücel, "Güzel transferlere imza attığımızı düşünüyorum. Dünya yıldızlarını getirdik. En son Ciro Immobile geldi. Gelirken de çok büyük fedakarlık yaparak geldi. Çünkü her ne kadar prensipte anlaştıysak da Lazio kulübü son dakika sorun çıkardı. Ama Ciro oradaki alacaklarından vazgeçerek Beşiktaş'a gelmek istedi. Çok pozitif insan. 'Emekli olmaya değil, oynamaya geldim' dedi. Bu açıdan da çok memnunuz.

"19 tane yabancı oyuncumuz var, bunun 12'ye düşmesi gerekiyor"

Bizim en büyük sıkıntımız, mevcut kadrodaki oyuncularımız. 19 tane yabancı oyuncumuz var, bunun 12'ye düşmesi gerekiyor. Ama bu oyuncularla 2 yıllık, 3 yıllık sözleşmeler imzalanmış. Bu aldıkları maaşları Avrupa'da bulamıyorlar. 

"Oyuncu Arabistan'a gitmek istemiyor"

Birkaç oyuncumuza (Amartey) Arabistan'dan teklif bulduk. Oyuncu gitmek istemiyor. Burada antrenmana çıkarım, paramı alırım gözüyle bakıyorlar. O yüzden orada ciddi sıkıntılarımız var. Biz bir hafta 10 gün oyuncularla yollarımızı ayırma üzerine yoğun bir mesai harcayacağız" dedi. 

"Muci'ye herhangi bir teklif yok"

Ernest Muci ile ilgili sözlerine devam eden Yücel, "Muci'ye herhangi bir teklif yok, ama tabii yaşı çok genç, 23 yaşında. İlgilenen kulüpler var. 

"Gedson'a Zenit'ten teklif geldi ama son dakika vazgeçtiler"

Gedson'a Zenit'ten teklif geldi ama son dakika vazgeçtiler. Neden vazgeçtiklerini bilmiyoruz, onların takdiri. 

"Muci'nin yokluğunda Talisca gündeme gelebilir"

Muci'nin yokluğunda tabii ki Talisca gündeme gelebilir. Daha iyi isimler de gündeme gelebilir. Talisca'ya odaklanmayalım sadece. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Güzel transferlere imza attık. Çok ciddi oyuncular. Devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

"Beşiktaş'ın Wendel ile alakalı hiçbir ilgi ve alakası olmadı"

Wendel'le ilgilenmediklerini de söyleyen Yücel, "Beşiktaş'ın Wendel ile alakalı hiçbir ilgi ve alakası olmadı. Soru dahi sormadık. Scout ekiplerimize de inceletmedik. Tamamıyla bir algı yapılıyor. Akabinde de Beşiktaş'a transfer çalımı attık söylemler söyleyecekler herhalde. Böyle bir durum söz konusu değil. İlgimiz yok" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler