Beşiktaş'tan taraftarı heyecanlandıran transfer hamlesi: 3 yıldız birden...

24.03.2024 - 09:12 | Son Güncellenme: 24.03.2024 - 09:22

Süper Lig devi Beşiktaş, bu sezon şampiyonluk umutlarını erken bitirirken gelecek sezonun transfer çalışmalarına da erken başladı. Gündeme 3 isim birden alındı. Detaylar...

Beşiktaş'tan taraftarı heyecanlandıran transfer hamlesi: 3 yıldız birden...

AJANSSPOR HABER

Gelecek sezona hızlı girmek isteyen Beşiktaş, yeni sezonun transfer çalışmalarına erkenden başladı. Teknik direktör Fernando Santos, Beşiktaş Futbol Koordinatörü Samet Aybaba’yla yeni planlama için görüşüp 6 transfer talebinde bulunmuştu. O isimlerden 3'ü için girişimler başladığı iddia edildi. Detaylar...

Arnautovic iddiası

Fanatik'te yer alan habere göre; Serie A ekibi İnter’in sezon başında Bologna’dan 8 milyon Euro zorunlu satın alma opsiyonuyla kiraladığı Marko Arnautovic’in, Süper Lig’e transfer olabileceği iddia edildi. Avusturyalı futbolcunun, geçtiğimiz günlerde Belgrad’da eski Beşiktaşlı Dusko Tosic ile bir araya geldiği ortaya çıktı. İtalyan basınında yer alan habere göre; Arnautovic yaz aylarında Suudi Arabistan ya da Türkiye’nin yolunu tutabilir.

Carvalho tekrar gündemde

Haberin detaylarında yer alan bilgilere göre; Beşiktaş'ın devre arasında kadrosuna katmak için girişimlerde bulunduğu ancak başarılı olamadığı William Carvalho için yeniden harekete geçti. Siyah-Beyazlılar, sezon sonu Real Betis’ten ayrılması beklenen Carvalho’ya senelik 2 milyon Euro vermeye hazır. Carvalho’nun ise sene sonunda takımdan ayrılmak istediği iddia edildi. 

Orkun Kökçü sürprizi

Son olarak sezon başında Feyenoord’dan Benfica’ya 25 milyon Euro karşılığında transfer olan Orkun Kökçü için bir fırsat doğabilir. Benfica Teknik Direktörü Roger Schmidt’in kendisine takım içerisinde verdiği rolden memnun olmayan ve bu yönde bir açıklama yapan Orkun Kökçü, kulübünün son maçının kadrosuna alınmamıştı. Beşiktaş'ın ise bu durumdan faydalanacağı iddia edildi.

Her fırsatta yaptığı açıklamada Beşiktaşlı olduğunu ve bir gün Siyah-Beyazlı formayı giymek istediğini sık sık dile getiren Orkun’un, sezon sonunda kiralık olarak ayrılığa onay alabilmesi halinde bu rüyası gerçek olabilir.

Satın alma opsiyonlu olabilir

Fanatik'in verdiği bilgilere göre; Beşiktaş Futbol Koordinatörü Samet Aybaba’nın şimdiden prese başladığı ve oyuncunun ailesiyle yakın temas içerisinde bulunduğu belirtildi. Eğer Benfica, sezon sonunda Orkun’la ayrılığa sıcak bakarsa Beşiktaş, satın alma opsiyonlu kiralamayla bu transferi bitirmeye çalışabilir.

Senin için hazırladığımız haberler