Beşiktaş, Tayfur Bingöl'ün Bonservisini Alacak | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
11.10.2022 - 10:12 | Son Güncellenme: 11.10.2022 - 15:09

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Beşiktaş, Alanyaspor'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Tayfur Bingöl'ün bonservisini alacak. İşte detaylar.

Beşiktaş, Tayfur Bingöl'ün Bonservisini Alacak | Transfer Haberleri

Beşiktaş, sezon başında Corendon Alanyaspor'dan satın alma opsiyonuyla birlikte 2022-23 sezonu sonuna kadar kadrosuna kattığı Tayfur Bingöl ile ilgili kararını verdi. İşte detaylar.

Tayfur için şimdiden karar verildi

Fanatik'te yer alan habere göre; Beşiktaş ’a transfer döneminin son saatlerinde kiralık olarak kazandırılan Tayfur Bingöl, Kara Kartal’daki kariyerine önemli bir başlangıç yapmıştı. Normal şartlarda sol bek hattı için alınan Tayfur, sağ bek ve orta sahadaki etkili futboluna bir de sağ ön bölgesini de ekledi.

 Giresunspor karşılaşmasında Jackson Muleka’nın yerine ilk 11’de başlayan Tayfur, mücadeleci görüntğsü ve yüksek formuyla teknik direktör Valerien Ismael’i memnun etti. Başkan Ahmet Nur Çebi başta olmak üzere yönetimin de kendisinden oldukça memnun olduğu Tayfur için şimdiden karar verildi.

İlgini Çekebilir
Kartal'da Ghezzal ve N'Koudou sevinci!
Habere Git

Planlama yapıldı

Siyah-Beyazlılar, Beşiktaş’a olan yüksek aidiyet duygusuna ek olarak başarılı performansı ve saha dışındaki duruşuyla da alkış toplayan Tayfur’un bonservisini almaya şimdiden yeşil ışık yaktı. 

Yeni anlaşma 2 yıllık

Sezon sonunda 29 yaşındaki futbolcunun bonservisinin Alanyaspor ’dan alınması ve Tayfur’la 2 yıllık yeni bir anlaşma yapılması planlanıyor.

Bu sezonki performansı

Bu sezon 9 maçta sahaya çıkan 29 yaşındaki sağ bek oyuncu 377 dakika sahada kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler