Beşiktaş'tan Tayyip Talha Sanuç'a uyarı!

16.10.2024 - 11:54 | Son Güncellenme: 16.10.2024 - 11:57

Süper Lig devi Beşiktaş'ta önümüzdeki maçlarda forma giymesi beklenen Tayyip Talha'ya Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst, performansını artırması için uyarılarda bulundu. Detaylar...

Beşiktaş'tan Tayyip Talha Sanuç'a uyarı!

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş'ın Süper Lig'in 8. haftasında Gaziantep FK ile oynadığı maçın 21. dakikasında sakatlanan Gabriel Paulista oyuna devam edemezken yerine Emirhan Topçu dahil olmuştu. Siyah-Beyazlılarda teknik direktör sağ stoper bölgesi için Tayyip Talha Sanuç'a performans attırması için uyarılarda bulundu. Detaylar...

Performans uyarısı

Fanatik'te yer alan habere göre; Beşiktaş'ta teknik direktör Giovanni van Bronckhorst da Tayyip Talha Sanuç'tandiğer maçlarda forma giyebilmesi için performansını yükseltmesini istedi. Şu ana kadar sergilediği performansla göze giremeyen Tayyip Talha, geçen sezon yaşadığı çapraz bağ sakatlığının ardından uzun süre sahalardan uzak kalmıştı.

Performansı yakından takip ediliyor

Sakatlığın ardından formasını kaybeden Tayyip Talha, geçen sezon 9 maçta forma giyebilmişti. Gabriel Paulista'nın sakatlığının ardından Beşiktaş'ta gözler sağ stoper rotasyonuna çevrilirken Tayyip Talha Sanuç'un da bu süreçteki performansı yakından takip ediliyor.

Tayyip Talha Sanuç son dakikalarda oynadı

Karşılaşmaya 11'de başlayan Felix Uduokhai ile birlikte Beşiktaş'ın iki sol ayaklı stoperi geriye kalan sürede sahada yer alırken sağ ayaklı stoper Tayyip Talha Sanuç ise 86. dakikada Ernest Muci'nin yerine oyuna girdi.

İki maçta oynadı

Tayyip Talha, bir önceki hafta Kayserispor deplasmanında ise bu sezon ilk kez oyuna dahil olurken uzatmalarda oyuna girip 1 dakika süre almıştı. 24 yaşındaki savunmacı, bu sezon oynanan 13 resmi maçın sadece ikisinde forma şansı bulurken 2 maçta ise kadroda yer almadı.

Senin için hazırladığımız haberler