Beşiktaş'tan TFF'ye flaş başvuru! Serdal Adalı: "Görevi bırakmalarını istiyorum"

Arif Can Yıldız
09.03.2026 - 20:41 | Son Güncellenme: 09.03.2026 - 21:01

Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) bünyesinde görev yapan Portekizli VAR (Video Yardımcı Hakem) eğitimcilerinin görevi bırakması için TFF'ye başvuru yaptıklarını söyledi.

Beşiktaş'tan TFF'ye flaş başvuru! Serdal Adalı: "Görevi bırakmalarını istiyorum"

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında evinde ağırladığı Galatasaray'a 1-0 mağlup olan Beşiktaş'ta Başkan Serdal Adalı dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) bünyesinde görev yapan Portekizli VAR (Video Yardımcı Hakem) eğitimcilerinin görevi bırakması için TFF'ye başvuru yaptıklarını söyledi.

"Düzgün, tutarlı ve dürüst olduklarına inanmıyorum!"

Serdal Adalı, şu ifadeleri kullandı: "Portekizli VAR eğitmen ekibi ile ilgili endişelerim var. Düzgün, tutarlı ve dürüst olduklarına inanmıyorum. Bir an önce görevi bırakmalarını istiyorum. O koridorun ve odanın kamera görüntüleri kamuoyuna açıklansın. TFF’ye başvurumuzu yaptık.

Ali Koç 7 sene uğraştı, işte yapamadı

Portekizli ekibin düzgün, tutarlı ve dürüst olduklarına inanmıyorum. Galatasaray ile bir bağlantılarına dair cümle kuramam. VAR odası Pentagon gibiydi, önünden geçemezdik. Nasıl işlediğini bilmiyorum. Sane'nin kartında… Birinci pozisyonu da seyredersen aralarında hiçbir fark yok. İlk 8 haftada yapacaklarını yapıyorlar. Portekizlilerin telefon kayıtlarını da isteyeceğim. Artık kimse Beşiktaş’tan efendilik falan beklemesin. Ali Koç 7 sene uğraştı, işte yapamadı. Senelerdir dile getirilen bir problem var. VAR’da bu kadar hata olur ve bize mi olur hep!"

"MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu istifa etmeli"

Serdal Adalı, ''MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu istifa etmeli. Kuruluna hâkim olamıyor" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler