Beşiktaş'ta Engin Baltacı'dan TFF'ye ve Mehmet Büyükekşi'ye Gönderme

27.06.2023 - 16:53 | Son Güncellenme: 27.06.2023 - 17:00

Beşiktaş İkinci Başkanı Engin Baltacı, TFF Genel Kurulunda Ahmet Nur Çebi'nin konuşma yaptığı esnada TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin tepkisini eleştirdi.

Beşiktaş'ta Engin Baltacı'dan TFF'ye ve Mehmet Büyükekşi'ye Gönderme

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş Kulübü'nün geleneksel bayramlaşma töreni, siyah-beyazlı ekibin stadyumunda yapıldı. Bayramlaşma törenine ikinci başkan Engin Baltacı, yönetim kurulu ve kongre üyeleri katıldı. Davetlilerle tek tek ilgilenen Baltacı, bayramlaşma vesilesiyle yaptığı konuşmada TFF başkanı Mehmet Büyüekşi'yi hedef aldı. 

"Büyükekşi'nin hareketi, çatışmanın devam edeceğini gösteriyor"

Geçmiş dönemlerde hakemlerden şikayet edenlerin şu anda farklı konuştuklarını dile getiren Engin Baltacı, "Geçen yıldan bu yana birçok haksızlıkla karşılaştık. Biz herkes için adalet istedik. Ahmet Nur Çebi, hakemlerle ilgili geçmişte ne dediyse, bu dönemde de aynısını söylüyor. Hakemlerden şikayet edenler farklı konuşuyorlar. Büyük camialar, ancak içlerinden zayıflatılabilirse başa çıkılabilir hale gelirler. Bizim abdestimizden kuşkumuz yok. Bize verdiğiniz vekaleti en iyi şekilde yerine getireceğiz. Kuşkunuz olmasın. Başkan konuşurken yapılan bir hareket bize bu işin, bu çatışmanın devam edeceğini gösteriyor. Biz de bu işe hiç çekinmeden ve sonunda ne olacağını düşünmeden devam ederiz. Lütfen Beşiktaş camiasının güçlü bir yumruk olabildiğini gösterelim. Bizi cesaretlendirin. Arkamızda olduğunuzu bilelim." ifadelerini kullandı.

"Hakemlerden şikayet edenler farklı konuşuyorlar"

Engin Baltacı, ayrıca törende yaptığı açıklamada, camia olarak birlik ve beraberliğe çok ihtiyaçları olduğunu belirterek, "Geçen yıldan bu yana birçok haksızlıkla karşılaştık. Biz herkes için adalet istedik. Ahmet Nur Çebi, hakemlerle ilgili geçmişte ne dediyse, bu dönemde de aynısını söylüyor. Hakemlerden şikayet edenler farklı konuşuyorlar. Büyük camialar, ancak içlerinden zayıflatılabilirse başa çıkılabilir hale gelirler. Bizim abdestimizden kuşkumuz yok. Bize verdiğiniz vekaleti en iyi şekilde yerine getireceğiz. Kuşkunuz olmasın." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
TFF yönetiminde en çok Galatasaraylı var
Habere Git

Engin Baltacı, tüm Beşiktaş camiasının Kurban Bayramı'nı kutlayarak sözlerini tamamladı.

Bayramlaşma töreni, hatıra fotoğrafının çekilmesiyle son buldu.

Mehmet Büyükekşi, Ahmet Nur Çebi'ye gülmüştü

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, TFF Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda kürsüye çıkıp Büyükekşi yönetimine yönelik eleştirilerini dile getirmişti. TFF Başkanı tam o esnada gülerek solundaki Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a döndü ve bir şeyler söyledi. Koç ise herhangi bir tepki vermedi. Büyükekşi'nin ekranlara yansıyan bu hareketi sosyal medyada da siyah beyazlı taraftarlar arasında tepkiyle karşılandı.

Senin için hazırladığımız haberler