Beşiktaş'ta Hüseyin Yücel'den transfer açıklaması! Kanat ve bek takviyesi...

30.08.2024 - 15:49 | Son Güncellenme: 30.08.2024 - 15:56

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, Avrupa Ligi kurası için değerlendirmelerde bulunurken, transfer için de müjde verdi. Detaylar haberimizde...

Beşiktaş'ta Hüseyin Yücel'den transfer açıklaması! Kanat ve bek takviyesi...

AJANSSPOR - HABER

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden Beşiktaş, ligi aşamasında Eintracht Frankfurt (Almanya), Ajax (Hollanda), Maccabi Tel Aviv (İsrail), Lyon (Fransa), Malmö (İsveç). Bodo Glimt (Norveç), Athletic Bilbao (İspanya), Twente (Hollanda) ile eşleşti.

Hüseyin Yücel'den açıklama

Kura çekiminin ardından eşleşmeleri değerlendiren Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, transfer için de müjdeli haber verdi.

"Ligde ve Avrupa'da iyi işler yapacağımıza inanıyorum"

Bu sezon Avrupa'da güzel bir başlangıç yaptıklarını kaydeden Yücel, "Lugano'ya karşı muazzam bir galibiyet aldık, taraftarlarımız çok güçlü destekledi. Kurayı çektik, hayırlı olsun. Her grubun zorlukları, kolaylıkları var. Beşiktaş olarak kenetlenip, bu sene hem Süper Lig'de hem de Avrupa'da iyi işler yapacağımıza inanıyorum." dedi.

"Orta şekerli bir kura çektik"

Beşiktaş'ın Avrupa Ligi'ndeki rakiplerini de değerlendiren Hüseyin Yücel, "Orta şekerli bir kura çektik, güzel olacak. İç saha avantajımızı kullanacağız, deplasmanda da alabileceğimiz kadar puan alacağız. İnşallah bir üst tura çıkacağız. Sezona güzel başladık ama ayaklarımız yere sağlam basıyor. Fazla uçmuyoruz. İlk hedefimiz gruptan çıkmak. Var bir hayalimiz, onu şimdi paylaşmayayım. Ancak ilk hedef gruptan çıkmak." ifadelerini kullandı.

"Maçlar kağıt üzerinde değil, sahada oynanıyor"

"Maçlar kağıt üzerinde değil, sahada oynanıyor" diyen Yücel, "Bütçeli takımlara karşı, çok ciddi galibiyetler aldık. Önemli olan takımın ve teknik heyetin kimyasının tutması. Bütçeler çok önemli değil. Yeter ki biz kenetlenelim." şeklinde konuştu.

"Birkaç güne yeni transferleri açıklayacağız"

Transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren Beşiktaş İkinci Başkanı, "Kanat ve bek için arayışlarımız vardı. Bulduk ama sıkıntımız var. 14 yabancı sınırı var, elimizden oyuncu çıkarmamız lazım. Gitmek istemeyen oyuncular var. Bugün güzel haberler gelecek diye düşünüyorum. Birkaç güne yeni transferleri açıklayacağız. Fırsat transferi değil, belirlediğimiz transferler var." dedi.

Hüseyin Yücel, ülkemizi UEFA Avrupa Ligi'nde temsil edecek diğer takımlarımız Fenerbahçe ve Galatasaray'a da başarılar diledi.

Senin için hazırladığımız haberler