Beşiktaş'ta Ceyhun Kazancı'ndan transfer açıklaması! Ozan ve Okay...

29.04.2022 - 08:48 | Son Güncellenme: 29.04.2022 - 14:35

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, basın mensuplarıyla yapılan iftar yemeğinde transferle ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte detaylar...

Beşiktaş'ta Ceyhun Kazancı'ndan transfer açıklaması! Ozan ve Okay...

Kartal YİĞİT - AJANSSPOR

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, teknik direktör Valerien Ismael ile birlikte siyah beyazlı kulübü takip eden basın mensuplarıyla iftarda bir araya geldi. Kazancı gazetecilerle yaptığı sohbette transfere dair önemli açıklamalar yaptı.

 

İşte Ceyhun Kazancı'nın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Okay Yokuşlu ve Ozan Tufan gündemimizde yok"

Okay Yokuşlu ve Ozan Tufan gündemimizde olan isimler değil. Herhangi bir girişimimiz şu anda yok.

 

"Eskihallaç için devre arasında bir görüşme oldu"

Yeni Malatyaspor'da oynayan Mustafa Eskihellaç için devre arasında bir temas oldu. Oyuncunun serbest kalma durumu var. Ücret konusunda yakın noktalara gelinirse yeniden temaslar başlayabilir.

"Yabancı sınırı yerli için belirleyici olacak"

Abdülkerim Bardakçı gibi gündemde olan yerli isimler için yeni seçilecek TFF'nin yabancı sınırındaki kararı belirleyici olacak. Bu durumda yerli oyuncu piyasasının düşmesi olası değil.

 

"Atiba'nın durumu için hocanın raporunu bakıcaz"

Kadroda yer alan Atiba Huthchinson'ın durumuna değinen Kazancı, "Atiba bir sene daha oynayacaktır. Dünya Kupası var. Durumu ne olur bilmiyorum, hocanın raporu gelecektir." şeklinde görüş belirtti.

 

"İskeleti 22 Haziran'a kadar kurmamız lazım"

İlk kampı Avusturya'da 22 Haziran tarihinde yapacağız. O zamana kadar transferlerin birçoğunu halletmiş olup iskeleti oturtmak istiyoruz. Sonrasında tabii ki farklı hamleler olacaktır. Buna fırsat transferleri de dahil. Çalışmalarımız devam ediyor.

İlgini Çekebilir
Valerien Ismael: "Batshuayi patlama yapacak"
Habere Git

"Valerien Ismael'i başkan onayladı"

Teknik direktör Valerien Ismael'in göreve getiriliş süreciyle ilgili de konuşan Kazancı, "Benim teknik direktör konusunda 'Ya o ya ben gibi' başkana rest çektiğim konuşuldu ama böyle bir şey kesinlikle yok. Benim görevim hoca bulup başkana ve yönetim kuruluna sunmak. Ismael'i direkt başkan Ahmet Nur Çebi onayladı. Tüm ipler her zaman onun elinde. Projeden de asla taviz vermiyoruz. Ayağım yere basarak görevimin başındayım." dedi.

"Avrupa'dan feragat etme diye bir şey yok"

Şu anda tek hedeflerinin Avrupa kupalarına katılmak olduğunun altını çizen Ceyhun Kazancı, "Gelecek sezon az maç oynayalım diye feragat etme gibi bir planımız kesinlikle yok. Beşiktaş için Avrupa olmazsa olmazdır." ifadelerini kullandı.

"Maaşlarda 1 milyon Euro sınır olacak, bonservis..."

Transferde bütçelerine göre hareket edeceklerini belirten Beşiktaş Sportif Direktörü, "Az maaşla daha çok çalışıp şampiyonluklara ulaşmak ana hedefimiz. Tabii bu durum bonservis ödemeyeceğimiz anlamına gelmesin. Makul miktarlarda, bize ilerideki satışlarla geri dönebilecek bonservisler ödeyeceğiz." diye konuştu.

"Gedson'un maaşı Türkiye seviyesinin altında"

Gedson bu noktada ilk transfer olarak örneğimiz. Gedson'un maaşı Süper Lig'deki diğer maaşlarla kıyaslandığında oldukça altında bir rakam.

 

"Golcü için maaşı biraz daha artırabiliriz"

Forvet konusunda ise maaş politikamız farklı olacak. Golcü için maaşta bir tık daha yukarı çıkacağız.

"Sörloth transferi kolay değil ama niye olmasın"

Transferde Beşiktaş ile adı anılan Alexander Sörloth'a değinen Kazancı, "Sörloth'ta bir milyon olmayacağı aşikar" derken, bu transfere ihtimal verilmediği sözü üzerine, "Belli olmaz. Çok imkansız değil. Kolay değil ama niye olmasın?" ifadelerini kullandı.

 

Yeni dönemde Sörloth gibi, Aboubakar gibi isimleri kariyelerinin tepesindeyken değil, yükselişe başlarken bulmayı hedeflediklerini ifade eden Kazancı, "Gelecek oyuncu için burası bir hedef olsun ama sonrasında da bir hedefi olsun. Buradan da daha büyük liglere transfer olmalılar. Bu noktada hep genç isimler olacak diye bir şey de yok. Her yaş grubundan böyle oyuncular bulunabilir." dedi.

Ersin'e teklif yok, Rıdvan'a var 

Kazancı, takımın genç oyuncusu Rıdvan Yılmaz için farklı kulüplerden transfer teklifleri olduğunu, Ersin Destanoğlu için bir teklifin gelmediğini söyledi.

 

"Can'ın bonservisini almak için Schalke ile sık sık görüşüyoruz"

Kadroda kiralık olarak oynayan Can Bozdoğan'ın bonservisini almak için Schalke 04 ile sık sık görüştüklerini vurgulayan Kazancı, "Can Bozdoğan'ın bonservisini almak için kulübüyle sık sık görüşüyoruz. Satın alma opsiyonu 1,8 milyon avro. Bunu bir milyonun altına çekmeye çalışıyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

 

 

"Henüz rapor yok"

Valerien Ismael, henüz bahsedildiği gibi gidecek ya da kalacak oyuncularla ilgili raporunu iletmedi. Zaten sürekli temas halindeyiz ve şu an daha çok alınacak isimler üzerine konuşuyoruz.

Senin için hazırladığımız haberler