Beşiktaş'tan transfer harekatı! Di Maria, Hermoso, Haller...

İsa Kethüda
04.05.2024 - 23:39 | Son Güncellenme: 04.05.2024 - 23:53

Transfer haberleri. Süper Lig takımlarından Beşiktaş, Arjantinli yıldız Angel Di Maria, Mario Hermoso ve Sebastien Haller'i gündemine aldı. İşte detaylar.

Beşiktaş'tan transfer harekatı! Di Maria, Hermoso, Haller...

AJANSSPOR-HABER

Yeni sezonda ciddi bir yapılanmaya gidecek olan Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın, gündemine aldığı iki oyuncu belli oldu.

Angel Di Maria listede

TRT Spor'da yer alan habere göre; Siyah-beyazlıların, Arjantinli yıldız Angel Di Maria ile önümüzdeki günlerde resmi temaslara başlaması bekleniyor.

16 gol 15 asist

36 yaşındaki sağ kanat, Portekiz ekibi Benfica'da forma giyiyor. Benfica ile bu sezon şu ana kadar 46 resmi müsabakada görev yapan Arjantinli yıldız, 16 gol ve 15 asistlik bir performans sergiledi.

Mario Hermoso da gündemde

Beşiktaş, ayrıca Atletico Madrid forması giyen 28 yaşındaki İspanyol stoper Mario Hermoso ve menajerini de İstanbul’a davet etti.

Atletico Madrid ile bu sezon şu ana kadar 40 resmi maça çıkan Hermoso, 2 gol atıp 2 de asist yaptı.

Bir diğer hedef Sebastien Haller

Siyah-Beyazlı takımda bir diğer hedef ise Sebastien Haller. Beşiktaş'ın, Borussia Dortmund kulübü ile temasa geçtiği ve görüşmelerin devam ettiği belirtildi. 

Kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılına kadar devam eden Fildişi Sahili forvet, bu sezon çıktığı 18 maçta 3 gol ve 1 asist ile oynadı.

Senin için hazırladığımız haberler