Beşiktaş'tan transfer operasyonu! Genç yıldızı İstanbul'a getirdiler!

25.03.2019 - 08:57 | Son Güncellenme: 25.03.2019 - 11:57

Beşiktaş'tan transfer operasyonu! Genç yıldızı İstanbul'a getirdiler!

Gelecek sezon daha başarılı bir görüntü ortaya koymak isteyen Beşiktaş’ta transfer çalışmaları da sürüyor. Siyah-beyazlılar, yetenekli genç futbolcuların peşinde. Bu doğrultuda Hasic operasyonu için düğmeye basan Beşiktaş, futbolcu ile el sıkıştı. Hasic Beşiktaş’a transfer olacak mı? Detaylar haberde…

Beşiktaş'ta Hasic operasyonu

Beşiktaş Yönetimi, devre arasında yarım kalan transfer operasyonunu tamamladı.

Beşiktaş, Hasic'i İstanbul'a getirdi

Akşam'ın haberine göre; siyah-beyazlılar ocak ayında hukuki nedenler dolayısıyla kadroya katamadığı Dinamo Zagreb’in 17 yaşındaki genç yıldızı Ajdin Hasic’i İstanbul’a getirdi.

Hasic henüz 18 yaşına girmedi

Beşiktaşlı idareciler Ekim’in 7’sinde 18 yaşına girecek ve sözleşme hakkı doğacak olan genç oyuncuyu ailesiyle birlikte bir otele yerleştirildi.

Bireysel olarak çalışmalarını sürdürüyor

Hasic çalışmalarını bireysel olarak yaptığı idmanlarla sürdürüyor. 18 yaşına girmesiyle Bosnalı yıldız profesyonel sözleşmeye imza atacak.

Real ve Juventus ilgileniyordu

Bosna Hersek doğumlu sol ayaklı oyuncu, sağ kanat ve forvet oynayabiliyor. Hasic bu sezon Dinamo Zagreb 2 takımında 6 maçta 1 gol atmayı başardı.

Hasic'i isteyenler arasında devler de vardı

Yetenekli oyuncuyu Avrupa’dan çok sayıda kulüp takip ederken, daha önce Dortmund, R.Madrid, Juventus, Benfica ve Leipzig’in kulübüne resmi teklif yaptığı gelen bilgiler arasında.

Beşiktaş transferi bitirdi

Kartal, bu hamlesiyle gelecek adına önemli bir yıldız adayını kadrosuna katmış oldu. 

Halilagic: "Hasic, gelecekte katkı verebilir"

Beşiktaş Altyapı Koordinatörü olarak görev yapan Sead Halilagic, Hasic için yaptığı değerlendirmede, ” Yetenekli, hızlı, topla ilişkisi iyi. Sol ayaklı ama ters ayakla da oynuyor. Şu anda fazla katkı vermez ama gelecekte verebilir. Bu tip oyuncular zaten iyi çalışıyorlar. İyi bir seviyeye gelebilir” demişti.

Senin için hazırladığımız haberler