Beşiktaş'tan transferde Demba Ba açıklaması!

01.04.2020 - 10:04 | Son Güncellenme: 01.04.2020 - 10:31

Gelecek sezon için yapılanmaya başlayan Beşiktaş ile ilgili bir transfer haberi ortaya atıldı. Beşiktaş Demba Ba'yı mı transfer edecek? Futbolcuyu kim Beşiktaş'a önerdi? Son gelişmeler...

Beşiktaş'tan transferde Demba Ba açıklaması!

Gelecek sezon için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş ile ilgili bir transfer iddiası ortaya atıldı. Beşiktaş, Demba Ba ile görüştü mü? Herhangi bir anlaşma söz konusu mu? Demba Ba'yı Beşiktaş'a kim önerdi? Transferle ilgili sürpriz gelişme ve detaylar haberimizde... 

Demba Ba'yı menajerler önerdi

Menajerler Beşiktaş’a, eski futbolcusu Demba Ba’yı önerdi. Yönetici Erdal Torunoğulları bu gelişmeyi doğrularken “Her şey belirsiz. TFF’nin sezonla ilgili kararını bekliyoruz” dedi.

Beşiktaş iştah kabarttı

Beşiktaş’ın, maddi sıkıntılar nedeniyle sezon sonunda kadrosundan birçok isimle yollarını ayırmaya hazırlanması adeta menajerlerin iştahını kabartırken siyah beyazlı ekibe birçok futbolcu teklif edilmeye başlandı.

Demba Ba, Başakşehir'de coştu

Bunlardan biri de siyah beyazlıların eski futbolcusu Demba Ba. Demba Ba, Başakşehir'de 31 maçta 12 gol 4 asistlik performans sergiledi.

Beşiktaş henüz Demba Ba konusunda yanıt vermedi

Bu sezon Medipol Başakşehir’de başarılı bir performans sergileyen ve attığı gollerle takımını birçok maçta sırtlayan Senegalli futbolcunun ismi Beşiktaş yönetimine sunulsa da siyah beyazlılar henüz yanıt vermiş değil.

Erdal Torunoğulları'ndan açıklama

Transferlerden sorumlu yönetici Erdal Torunoğulları, “Demba Ba gibi birçok önemli oyuncu gelmek istiyor. Şu anda her şey belirsiz. Türkiye Futbol Federasyonu’nun sezonla ilgili kararlarını bekliyoruz” dedi. (Hürriyet)

Senin için hazırladığımız haberler