Beşiktaş'tan transferde ilk görüşme! Burak Yılmaz'ın yerine... (Video)

30.07.2020 - 14:32 | Son Güncellenme: 30.07.2020 - 15:38

Beşiktaş, Burak Yılmaz'dan boşalan forvet mevkisine transfer yapmak istiyor. Siyah-beyazlılar, Çin'de futbol oynayan Sandro Wagner'i transfer etmek için düğmeye bastı. İlk görüşmeler nasıl geçti? Sergen Yalçın transferde kimi veto etti?

Beşiktaş'tan transferde ilk görüşme! Burak Yılmaz'ın yerine... (Video)

Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş’ta Burak Yılmaz geride bıraktığımız günlerde takımdan ayrıldı ve Lille’in yolunu tuttu. Siyah-beyazlılar, yeni golcü için arayışa başladı. Beşiktaş’ın Alman golcü Sandro Wagner’i transfer etmek istediği iddia edildi. Transfer girişimiyle ilgili detaylar haberde…

Beşiktaş, Sandro Wagner’in menajeriyle görüştü

İHA'nın haberine göre; Burak Yılmaz'ın ayrılmasıyla birlikte forvet arayışlarına başlayan Beşiktaş'ta Transferden Sorumlu Yönetici Erdal Torunoğulları, siyah-beyazlıların gündemine aldığı Alman golcü Sandro Wagner'in menajeri Felix Frey'le görüştü.

Wagner’in bonservisi elinde

Bonservisi elinde olan yıldız oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş, bu transferi 10 Ağustos'a kadar bitirmeyi hedefliyor.

Wagner Çin’de kaç gol attı?

Çin'e transfer olduğu ilk dönemde beklentinin altında kalan Wagner, daha sonra çıktığı 15 maçta 12 gol atmıştı.

Alman Milli Takımı’ndaki performansı

Almanya Milli Takımı'nda da 8 kez forma giyen golcü futbolcu, bu mücadelelerde 5 kez fileleri havalandırdı.

Sergen Yalçın’dan transfere veto

Öte yandan sezonu Basel'de tamamlayan van Wolfsvinkel, Beşiktaş'a önerilirken, Teknik Direktör Sergen Yalçın daha önce beyin sarsıntısı geçiren bu futbolcuyu veto etti.

Senin için hazırladığımız haberler