Beşiktaş'tan transferde kaleci atağı! Yeni sezonda...

03.06.2019 - 08:43 | Son Güncellenme: 03.06.2019 - 11:43

Beşiktaş'tan transferde kaleci atağı! Yeni sezonda...

Spor Toto Süper Lig’de geride bıraktığımız sezonu 3.sırada tamamlayan Beşiktaş, gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Siyah-beyazlılarda kaleci pozisyonu için belirsizlikler var. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın kararı yeni sezondaki kaleci konusunda etkili olacak. Mert Günok Beşiktaş’a mı transfer olacak? Fabri Beşiktaş’a mı geri dönüyor? İşte yaşanan gelişmeler…

Beşiktaş gelecek sezon şampiyonluğu hedefliyor

Teknik direktörlük görevine 3 yıllığına Abdullah Avcı getiren Beşiktaş yönetimi, gelecek sezon şampiyonluğu hedefliyor.

Abdullah Avcı'nın fikri belirleyici olacak

Beşiktaş’ta transfer politikası ise teknik direktör Abdullah Avcı ile yapılacak toplantılar sonrası netlik kazanacak.

Karius'un ayrılması an meselesi

Siyah-beyazlı takımda kaleci mevkisinde bir takım belirsizlik var. Beşiktaş’ta Loris Karius’un ayrılmasının an meselesi olduğu gündemde.

Karius konusunda gözler Liverpool'da

Geçen sezonun en çok tartışılan isimlerinden olan Loris Karius'a Almanya'dan tekliflerin olması sonucu gözler Liverpool'a çevrildi.

Beşiktaş Fabri ile ilgileniyor

Beşiktaş ile 1 yıl daha kiralık kontratı bulunan Alman eldivenin satılması halinde kaleci transferi için kolları sıvayacak olan Kartal, eski file bekçisi Fabri'yle ilgileniyor.

Fabri transferi için uygun bir zemin aranıyor

Premier Lig'de küme düşen Fulham'da forma şansı bulamayan ve mutsuz olan Fabri'yle görüşen yöneticiler, ekonomik açıdan uygun bir zemin bulunması halinde bu transferi tamamlayacak.

Karius, Bundesliga macerasına sıcak bakıyor

Karius her ne kadar kalmak istediğini ima eden açıklamalar yapmış olsa da ailesi ve arkadaş çevresi nedeniyle Bundesliga macerasına da sıcak bakıyor.

Abdullah Avcı, Mert Günok'u istiyor

Abdullah Avcı’nın Karius’u beğendiği, ancak yıldız kalecinin gitmesi halinde Başakşehir’den öğrencisi Mert Günok’u istediği öğrenildi.

Beşiktaş'ta yedek kaleci sorunu

Tolga Zengin’in Beşiktaş macerasının sona ermesiyle birlikte yedek kaleci sorunu da ortaya çıktı. Mevcut kadroda 21 yaşındaki Utku Yuvakuran ile 18’lik Ersin Destanoğlu yer alıyor.

Beşiktaş'ın transfer listesindeki kaleciler

Bu doğrultuda Akhisarspor’da Fatih Öztürk, Evkur Yeni Malatyaspor’dan Ertaç Özbir, Ankaragücü’nden Altay Bayındır ve Çaykur Rizespor’un milli kalecisi Gökhan Akkan listedeki isimler.

Kaleci departmanının fikri de önemli

Siyah-Beyazlı kulübün kaleci departmanının vereceği rapor da yönetimin transfer planlarına etki edecek. (Güneş)

Tolga Zengin transferi için resmi açıklama!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor’un Sportif Direktörü Ali Ravcı, ligin ikinci yarısında başarılı performanslarını sürdüreceklerine inandığını söyledi. Ziraat Türkiye Kupası’nda final hedeflediklerini anlatan Ravcı, yakın zamanda transfer açıklayacaklarını ifade etti. Ravcı, Beşiktaş kalecisi Tolga Zengin’i transfer edip etmeyecekleri sorusuna da yanıt verdi. 

 

Ali Ravcı'dan taraftarlara transfer müjdesi

10 günlük bir kamp dönemimiz oldu ve gayet iyi geçti. Aramıza yeni katılan oyuncular oldu. Transfer bizim açımızdan henüz bitmedi, devam edecek. Devre arası transferleri biraz zor oluyor. Oyuncuları devre arasında getirmek belli başlı sıkıntılar çıkarabiliyor. Bu açıdan gecikmeler olabiliyor. Birkaç gün içinde düşündüğümüz transferleri de takımımıza katacağız. Çok daha iyi bir Yeni Malatyaspor’u taraftarlarımıza izlettirmek istiyoruz.

"Transferde titiz davranıyoruz"

"Tolga Zengin transfer gündemimizde yok"

Şu ana kadar Tolga Zengin ile ilgili hiçbir tasarrufumuz olmadı. Tolga iyi bir kaleci ve Beşiktaş’a hizmet ediyor. 

Bizim ne Tolga ile ne de kulübüyle bir transfer görüşmemiz olmadı.

Senin için hazırladığımız haberler