Beşiktaş'tan transferde Marcelo kararı!

26.08.2020 - 09:14 | Son Güncellenme: 26.08.2020 - 09:17

Beşiktaş'ın, Lyon forması giyen Marcelo'yu transfer etmek istediği gündemdeydi. Marcelo'nun Beşiktaş'a transfer durumu ile ilgili önemli gelişmeler yaşandı. Teknik patron Sergen Yalçın, Brezilyalı futbolcu ile ilgili kararını verdi.

Beşiktaş'tan transferde Marcelo kararı!

AJANSSPOR-HABER

Fransa'da Lyon forması giyen Marcelo Guedes'in Beşiktaş'a transferi yeniden gündeme gelmişti. Marcelo'nun transfer durumu netleşti mi? Fenerbahçe'ye mi Beşiktaş'a mı transfer olacak? Yaşanan gelişmeler ve detaylar haberde...

Fenerbahçe'nin transfer gündemine gelmişti

Marcelo'nun adı yakın zamanda Fenerbahçe ile anıldı. Fanatik'in haberine göre; Fenerbahçe, Marcelo 2 milyon Euro'nun üzerinde bir teklif etti. Futbolcu ise Türkiye'de Beşiktaş dışında bir takımda oynamayacağını söylerek teklifi geri çevirdi. 

Beşiktaş'a transferi bütçeye takıldı

Yeniden Beşiktaş'a dönmek isteyen Marcelo'nun siyah-beyazlılara transferi de ekonomik durumuna takıldı. Savunma hattında elinde; Roco, Vida ve Welinton olan teknik ekip de Brezilyalı futbolcunun transferinde daha fazla ısrarcı olmadı.

Sergen Yalçın'ın Marcelo kararı

Teknik direktör Sergen Yalçın yönetimle yaptığı görüşmede, "Ekonomik olarak durumlar ortada. Elimde stoper bölgesi için Vida ve yeni transferimiz Welinton var" ifadelerini kullandı. 

Sergen Yalçın, Marcelo konusunda neden böyle bir karar verdi?

Sergen Yalçın'ın bu kararında, yıllık 3.7 milyon Euro kazanan Vida’ya kulüp bulunamaması ve ekonomik olarak kulübe ekstra bir yük daha getirmenin gereksiz olmasının etkisi olduğu düşünülüyor. Bu karar sonrası kariyerinde zaten yeni bir sayfa açmak isteyen 33 yaşındaki stopere, İngiltere Premier Ligi’nde talipler olduğu konuşuluyor.

Senin için hazırladığımız haberler