Beşiktaş'tan transferde Onyekuru sürprizi!

09.05.2019 - 12:55 | Son Güncellenme: 09.05.2019 - 09:59

Beşiktaş'tan transferde Onyekuru sürprizi!

Galatasaray’daki geleceği belirsizliğini koruyan Henry Onyekuru ile ilgili flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. İddiaya göre; Onyekuru’yu Beşiktaş transfer etmek istiyor.

Derbi sonrası Galatasaray ile Beşiktaş'ın arası açıldı

Derbiden sonra arası açılan Beşiktaş ile Galatasaray arasındaki sular durulacağa benzemiyor.

Babel, Galatasaray ile el sıkıştı

Devre arasında Beşiktaş’tan İngiltere Premier Lig ekibi Fulham’ın yolunu tutan Ryan Babel’in, Galatasaray’la el sıkışmasından sonra çok daha ses getirecek bir anlaşma kapıda.

Onyekuru Beşiktaş'a gelebilir

Beşiktaş bu sezon Galatasaray’ın gol yükünü çeken Henry Onyekuru’yu kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Aslında siyah-beyazlı yönetimin Onyekuru için bir girişimde bulunma düşüncesi yoktu.

Cenk'in transferinde son taksidi yatırmadılar, Onyekuru'yu teklif ettiler

Ancak; Everton Kulübü’nün teklifi çok cazip geldi. Cenk Tosun’u Beşiktaş’tan kadrosuna katan İngiliz kulübü, bu transfer için ödemesi gereken son taksidi yatırmadı.

Everton, Onyekuru'yu teklif etti

Evertonlu yetkililer, 5 milyon avroyu bulan son taksit için Beşiktaş’a son derece ilgi çekici bir teklifte bulundu.

2 yıl boyunca Beşiktaş'a kiralanacak

Galatasaray’da bu sezon kiralık olarak forma giyen Henry Onyekuru’nun bonservisine sahip olan Everton, Beşiktaş’a 5 milyon avro yerine Nijeryalı forveti önerdi. İngiliz kulübünün yetkilileri, sezon sonunda Galatasaray’la anlaşması sona erecek olan Onyekuru’yu iki yıllığına kiralık Beşiktaş’a kiralık olarak vermeye hazır olduklarını iletti.

Beşiktaş yönetimi seçim sonrası karar verecek

Fikret Orman ve ekibini heyecanlandıran bu teklif ne kadar cazip gördünse de şimdilik beklemeye alındı. Beşiktaş yönetiminin, bu pazar günü yapılacak başkanlık seçiminden sonra transfer için görüşme yapma kararı aldı.

Ses getiren bir transfer olacak

Seçimden sonra anlaşma sağlanırsa son yılların en çok ses getirecek transferine imza atılmış olacak. Ayrıca Ryan Babel’le anlaşan Galatasaray’a da sezonun golü atılmış olacak.  (Türkiye Gazetesi)

Senin için hazırladığımız haberler