Beşiktaş'tan transferde Talisca açıklaması!

25.03.2020 - 09:22 | Son Güncellenme: 25.03.2020 - 09:26

Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın Anderson Talisca'yı gündemine aldığı öne sürüldü. Beşiktaş gerçekten Talisca ile görüştü mü? Talisca, Beşiktaş'a dönmek mi istiyor? Çin'de yıllık kaç para kazanıyor?

Beşiktaş'tan transferde Talisca açıklaması!

Beşiktaş'ta gelecek sezon için çalışmaların sürdüğü ve transferde hedefin Anderson Talisca olduğu gündeme geldi. Siyah-beyazlılardan Talisca konusunda açıklama geldi. Anderson Talisca Beşiktaş'a mı dönecek? Görüşme yapıldı mı? İşte yanıtı...

Beşiktaş'ta hemen hemen bütün işler telefonla yürütülüyor

Koronavirüs nedeniyle Beşiktaş Kulübü’nde hemen hemen tüm işler evlerden yürütülürken, büyük ölçüde duran transfer çalışmaları da telefon vasıtasıyla takip ediliyor.

Anderson Talisca için Beşiktaş'tan açıklama

Siyah-beyazlı yönetimin transferden sorumlu yöneticisi Erdal Torunoğulları, son günlerde basında yer alan Anderson Talisca haberleri hakkında Milliyet’e özel açıklamalarda bulundu.

Erdal Torunoğulları: "Talisca için bir girişimimiz yok"

Virüs salgını nedeniyle Avrupa’daki tüm kulüplerin maddi problemlerle karşı karşıya kaldığına vurgu yapan Torunoğulları, “Talisca haberlerini ben de okuyorum. Bir transfer yapılacaksa önce nerenin haberi olur; Beşiktaş Yönetimi’nin... Ne yönetim kurulu ne de ben, Talisca ile ilgili bir girişimde bulunmadık" dedi. 

"Talisca'dan dönmek istiyorum diye bir talep de gelmedi"

Siyah-beyazlı yönetici, "Ayrıca oyuncunun Beşiktaş’a dönmek istediği yönünde bize resmi bir teklif de ulaşmadı. Gerçekçi olmak lazım. Beşiktaş’ın maddi sıkıntı içerisinde olduğunu herkes biliyor. Hal böyleyken bizim pahalı transfer çalışması içerisinde olmamız mümkün değil” ifadelerini kullandı.

Talisca'nın Çin ve Beşiktaş performansı

Brezilyalı futbolcu, yıllık 11 milyon Euro kazandığı Çin ekibi Guangzhou'da 27 maçta 2027 dakika süre aldı ve 16 gol 2 asistlik performans sergiledi. Talisca, Beşiktaş'ta da 47 maçta 20 gol 8 asiste imza atmıştı. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler