Beşiktaş, Hatay ve Gaziantep Maçları İçin UEFA’ya Başvuru Yaptı

İsa Kethüda
04.04.2023 - 09:09 | Son Güncellenme: 04.04.2023 - 09:17

Beşiktaş haberleri... Beşiktaş, Türkiye Futbol Federasyonu'nun almış olduğu hükmen kararlarıyla ilgili Hatay ve Gaziantep maçları için UEFA’ya başvurusunu yaptı.

Beşiktaş, Hatay ve Gaziantep Maçları İçin UEFA’ya Başvuru Yaptı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin, dün düzenlenen basın toplantısında ligden çekilen takımların puanlarının silinip silinmeyeceği konusunda tartışmalara son noktayı koyması üzerine Beşiktaş yönetimi, harekete geçti. Siyah-beyazlı takım Hatay ve Gaziantep maçları için UEFA’ya başvurusunu yaptı.

Beşiktaş konuyu UEFA'ya taşımak için çalışmalara başladı

Fanatik'te yer alan habere göre; bu gelişmenin ardından Beşiktaş Yönetimi, konuyu UEFA’ya taşımak için çalışmalara başlamıştı. 

Beşiktaş tüm maçların geçersiz sayılmasını istiyor

Avukatlara çalışma yapması talimatı veren Beşiktaş Yönetimi, tüm maçların geçersiz sayılması gerektiğini düşünerek adımı attı. 

İlgini Çekebilir
Süper Lig'de 27. hafta tamamlandı! Lider Galatasaray arayı açıyor...
Habere Git

Hatay ve Gaziantep maçları için UEFA'ya başvuruldu

Siyah-Beyazlı yönetim, Hatay ve Gaziantep maçları için UEFA’ya başvurusunu yaptı. Hazırlanan dosya, kulüp avukatları tarafından UEFA’ya teslim edilerek görüşmelere başlandı.

Emre Kocadağ: "Kulüpler Birliği ’nde fikrini değiştirenler var"

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, derbi sonrasında, “Kulüpler Birliği ’nde fikrini değiştirenler var, değiştirmek durumunda kalanlar olabilir. Ama bazı başkanlar sağ olsunlar dik duruşlar da sergileyenler var. 

Kendilerine dezavantaj olacak bile olsa bu işin adaleti böyledir diyen başkanlar da var. Hepsine saygı duyuyoruz” demişti. Fenerbahçe derbisi öncesi Başkan Ali Koç’un, Beşiktaş Yönetimi ile bir araya gelerek başvuruya destek vereceğini söylediği bildirildi.

İlgini Çekebilir
Jesus yoksa Itoudis var!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler