Beşiktaş, Wout Weghorst'un Bonservisi İçin Burnley'den İndirim İsteyecek

Ali Bozkurt
19.12.2022 - 10:59 | Son Güncellenme: 19.12.2022 - 12:54

Süper Lig ekibi Beşiktaş, sezon başında kiralık olarak Championship ekibi Burnley'den kadrosuna kattığı Wout Weghorst'un bonservisini almak için görüşme yapacak. Detaylar...

Beşiktaş, Wout Weghorst'un Bonservisi İçin Burnley'den İndirim İsteyecek

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekibi Beşiktaş, sezon başında kiralık olarak kadrosuna kattığı Wout Weghorst'un bonservisini almak için görüşmeler yapacağı iddia edildi. Dünya Kupası'nda ve Süper Lig'de sergilediği performansla taraftarın sevgilisi haline gelen golcü oyuncu için önerilecek bonservis bedeli belli oldu. Detaylar...

Beşiktaş indirim isteyecek

Sabah gazetesinde yer alan haberde, iki takım arasındaki anlaşmaya göre Beşiktaş, Hollandalı golcünün bonservisini alabilmek için 10 milyon Euro ödeyecek.  Siyah-beyazlıların bu tutarı fazla bulduğu ve rakamı, 5-6 milyon Euro civarına çekmeye çalışacağı iddia edildi.

Taraftar koz olacak

Beşiktaş'ın öncelikle takımda kalmasını istediği  Hollandalı Wout Weghorst'u ikna etmek için taraftarın ilgisi ve sevgisini koz olarak kullanacağı iddia edildi. Siyah-Beyazlılar, golcü oyuncuyu ikna ettikten sonra İngiliz ekibiyle görüşme yaparak bonservisinde indirim yapılmasını isteyecek.

İlgini Çekebilir
Beşiktaşlı yıldız yuvadan uçuyor!
Habere Git

10 gole katkı sağladı

Beşiktaş'ın sezon başında kiralık olarak kadrosuna kattığı yıldız oyuncu Wout Weghorst bu sezon Siyah-Beyazlılarla 14 karşılaşmada görev aldı. Hollandalı oyuncu 6 gol atarken 4 gol pası vermeyi başardı.

Arjantin'e iki gol

2022 Dünya Kupası'nda Arjantin'e karşı oynanan maçta 2-0 geriye düşen Hollanda'yı son dakikalarda oyunda tutmayı başardı. Wout Weghorst, karşılaşmayı 2-2'e getirerek maçı uzatmalara götürmeyi başardı. Uzatmalarda da gol olmayınca penaltı atışlarına geçildi. Arjantin, penaltılarla turu geçti.

Geri dönecek mi?

Beşiktaş yöneticisi Emre Kocadağ, Ajansspor'a yaptığı açıklamada, Weghorts'un devre arası geri dönmesine dair Burnley'nin bir opsiyonunun olmadığını söyledi. Kocadağ, "Beşiktaş büyük bir kulüp. Şampiyonluk hedefiyle yola çıkıyor. Bu durumda devre arasında geri çağrılma opsiyonu olan bir santrfor alır mı? Böyle bir planlama ile yola çıkılmaz" dedi.

Kocadağ, Weghorst'un bonservisinin alınması konusundaysa "Bugün itibarıyla çok zor. Dünya Kupası'nda iyi bir performans ortaya koydu. Burnley de Premier Lig'e dönecek gibi görünüyor. Burada oyuncunun tercihi de belirleyici olacak. Öncelikle Weghorts'un neyi isteyip istemeyeceği önemli mi" dedi.

İlgini Çekebilir
Romain Saiss, Beşiktaş'ı eleştirdi... Ayrılık sinyali verdi
Habere Git

Hemen gelmeli

Burnley'in teknik direktörü Vincent Kompany, devre arasında gerç dönme ihtimaline karşı cevap verdi. Belçikalı teknik adam, “Böyle madde var mı bilmiyorum. Varsa hemen devreye girmesini isteyeceğim” diye karşılık verdi.

Van Gaal itiraf etti

Hollanda Milli Takım Teknik Direktörü Louis van Gaal, Dünya Kupası macerasının ardından bir röportaj verdi. Deneyimli çalıştırıcı, Hollanda'nın Arjantin karşısında attığı ikinci golle ilgili bir itirafta bulundu. Van Gaal, "Weghorst'un attığı ikinci goldeki serbest vuruş organizasyonu aslında Memphis Depay içindi, ancak Weghorst topu çok iyi önüne aldı ve önce sola doğru yönelip sağ ayağıyla çok iyi şekilde gol yaptı" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler