Beşiktaş'tan Nathan Redmond'a Yeni Sözleşme | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
20.04.2023 - 09:17 | Son Güncellenme: 20.04.2023 - 09:24

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Beşiktaş, Nathan Redmond'u kadrosunda tutmak istiyor. İngiliz oyuncu ise eşinin durumuna göre hareket edecek.

Beşiktaş'tan Nathan Redmond'a Yeni Sözleşme | Transfer Haberleri

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş, son haftalarda gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken Nathan Redmond'un takımda kalmasını istiyor. Siyah-beyazlı takımın yıldız oyuncuya önerdiği sözleşmenin detayları belli oldu. İşte detaylar...

Redmond eşinin durumuna göre karar verecek

Sabah'ta yer alan habere göre; yıldız oyuncuyla görüşmeler başladı ancak İngiliz futbolcunun karar vermesini zorlaştıran özel bir durumu var. Tecrübeli yıldızın eşi Blaise hamile ve doğum zamanı yaklaşıyor. Haziranda ikinci çocukları dünyaya gelecek olan çift, hayatlarına nerede devam edeceklerine dair kararlarını aceleye getirmek istemiyor.

Sezon sonu İngiltere'den de taliplerinin kendisine teklifte bulunacağını düşünen Redmond'ın bu noktada eşinin isteğini dikkate alacağı ifade edildi. 

İlgini Çekebilir
Jorge Jesus için olay sözler: "Nereye kadar böyle gidecek?"
Habere Git

Beşiktaş'ın yeni sözleşme teklifi

Beşiktaş'ın oyuncuyla 2+1 yıllık kontrat üzerinden yoluna devam etmek istediği ve sezon başına da bu yıl olduğu gibi 1.5 milyon Euro ücreti gözden çıkardığı kaydedildi. 

Bu sezonki performansı

Bu sezon 25 resmi karşılaşmada forma giyen deneyimli kanat, bu maçlarda 5 gol, 6 asiste imza attı.

Beşiktaş, bir süredir James Rodriguez ile ilgileniyor

Öte yandan, gelecek sezonun planlamasında 10 numara pozisyonunu ilk sıralara alan Beşiktaş, bir süredir James Rodriguez ile ilgileniyor. Ancak siyahbeyazlılar, bu transferde istediği sonucu elde edemeyebilir. Olympiakos'tan ayrılan ve boşa çıkan 31 yaşındaki futbolcu için Brezilya ekibi Botafogo devreye girdi. Arjantin'den de talipleri olan yıldızın rotasının Güney Amerika olmasının yüksek ihti5 mal olduğu belirtildi.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor, Bjelica yönetiminde ilk maçına çıkıyor!
Habere Git

Dele Alli için herhangi bir plan yapılmıyor

Siyah-beyazlıların sezon başında Everton'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Dele Alli büyük bir hayal kırıklığı yaratmıştı. Yaşadığı sakatlık sonrası İngiltere'de ameliyat olan ve sezonu kapatan 27 yaşındaki oyuncu için kulüpte herhangi bir plan yapılmıyor. Özellikle ülkesine döndükten sonra medyaya düşen fotoğraflardan yöneticilerin rahatsızlık duyduğu ve bu nedenle kendisine yeni teklif verilmeyeceği öğrenildi.

Senin için hazırladığımız haberler