Santrfor Arayan Beşiktaş'tan Caleb Ekuban Transferine Kiralama Formülü

Akın Ungan
18.06.2022 - 19:50 | Son Güncellenme: 18.06.2022 - 20:00

Beşiktaş, transfer listesindeki eski Trabzonsporlu Caleb Ekuban için Genoa'dan gelen yüksek bonservis talebine yeni bir formül üretti. Caleb Ekuban kimdir?

Santrfor Arayan Beşiktaş'tan Caleb Ekuban Transferine Kiralama Formülü

Gelecek sezon için hazırlıklarına devam eden Beşiktaş, golcü arayışlarını sürdürüyor. Sörloth, Weghorst ve Boupendza temaslarından olumlu sonuç çıkaramayan Siyah-Beyazlılar bir dönem Trabzonspor forması ile Süper Lig'i tecrübe etmiş Caleb Ekuban ismine yöneldi.

İtalyanlar'ın 4 milyon Euro talebi fazla bulundu

Sabah'ın haberine göre 28 yaşındaki santrfor için kulübü Genoa ile görüşmelere başlayan Ahmet Nur Çebi yönetimi, İtalyanlar'ın 4 milyon Euro'luk bonservis bedelini yüksek buldu.

Yeni formül kiralama

Beşiktaş'ın, bonservis ücreti yüksek olan Caleb Ekuban için yeni bir formül ürettiği ifade edildi. Kara Kartal, kiralama yolu ile Ekuban'ı renklerine bağlamak istiyor. Yönetimin, Genoa ile tekrar masaya oturması bekleniyor.

2 sezon Trabzonspor'da oynadı

Beşiktaş'ın transferinde ısrarcı olduğu golcü oyuncu, iki sezon boyunca Trabzonspor formasını terleterek, Türkiye Süper Ligi'nde tecrübe edindi. Leeds United'ta forma giyerken 2018/19 sezonunda Trabzon'a kiralanan futbolcu, sezon sonunda 1 milyon Euro bonservisinin alınması ile Trabzonspor'un oyuncusu oldu. 2019/20 sezonunu da Karadeniz ekibinde geçiren Ekuban, 1.8 milyon Euro'ya Genoa'ya gitti.

Trabzon'da 100 maç barajını aştı

Trabzonspor ile 103 karşılaşmada görev alan Caleb Ekuban, 29 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, 18 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

İlgini Çekebilir
Bir stoper daha! Jason Denayer ile görüşmeler başladı
Habere Git

Ekuban'ın geçtiğimiz sezonki performansı

Geçtiğimiz sezon Genoa formasıyla 32 karşılaşmada görev alan 28 yaşındaki santrfor, 2 gol, 2 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler