Best Model Türkiye güzelinden futbol resitali

10.03.2021 - 17:05 | Son Güncellenme: 10.03.2021 - 17:07

Best Model 2017 Türkiye birincisi oyuncu Aslıhan Karalar, TFF ile Turkcell tarafından Kadınlar gününe özel organize edilen gösteri maçında, adeta futbol resitali sundu. İşte detaylar...

Best Model Türkiye güzelinden futbol resitali

AJANSSPOR - HABER

TFF ile Turkcell, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel Kadın Milli Futbol Takımı ile Turkcell Kadın Futbol Takımı arasında gösteri maçı düzenledi.

Öte yandan karşılaşmada yer alan Best Model 2017 Türkiye birincisi oyuncu Aslıhan Karalar, performansıyla pek çok futbolseverden tam not aldı.

Son olarak 'Kuruluş Osman' dizisinde rol alan Aslıhan Karalar, futbola yeteneği olduğunu kanıtladı. Özellikle topa hakimiyeti dikkat çekerken, stil olarak da Cristiano Ronaldo’ya benzetildi.

Karşılaşma sonrası Turkcell, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde kadın futbolunun gelişimine destek olmak amacıyla imzalanan anlaşmaya göre 31.12.2022 tarihine kadar Kadınlar 1. Futbol Ligi'nin isim sponsoru oldu.

Nihat Özdemir "17 Nisan’da kadınlar ligini başlatacağız"

TFF Başkanı Nihat Özdemir, anlaşmadan dolayı memnuniyetini dile getirerek şu ifadeleri paylaştı:

"Pandemi nedeniyle tüm dünyada birçok ülkede kadın ligleri iptal edilirken biz önemli bir adım atıyoruz. Kadın ligimizi yakın bir zamanda başlatacağız. Bu heyecan verici gelişmenin de kadın futboluna önemli katkı sağlayacağına inanıyorum. Tahmin ediyorum 17 Nisan’da kadınlar ligini başlatacağız. Pandemide imkanların zor olduğunu düşünerek bütçemizi planladık. Bütün takımları büyük ihtimalle Antalya’da toplayıp ligi kısa bir lig olarak oynayacağız. İnşallah şampiyonu hep beraber orada tespit edeceğiz" 

Ayrıca Nihat Özdemir, Süper Lig ve TFF 1. Lig takımlarının tamamının kadın futboluna dahil olması gerektiğini de sözlerine ekledi.

Senin için hazırladığımız haberler