Beto: "Daha iyisini yapacağız"

09.01.2020 - 11:15 | Son Güncellenme: 09.01.2020 - 11:15

Süper Lig ekiplerinden Göztepe’nin takım kaptanı Beto, ligin ikinci yarısına umutla bakıyor. Lige iyi başlamadıklarını anlatan Beto, “Ligi daha iyi bir yerde bitirmeye çalışacağız” dedi. Portekizli eldiven, Avrupa hedefi hakkında da konuştu.

Beto: ”Ligi daha iyi bir yerde bitirmeye çalışacağız”

Daha iyi performans sergileme şansları bulunduğunu kaydeden Beto, "Bunu yapmak için zamanımız var. İyi çalışıp, ligi daha iyi bir yerde bitirmeye çalışacağız. Ligin ilk yarısında iyi bir performans sergilediğimi düşünüyorum, kendimi iyi hissediyorum. Daha iyi bir şekilde devam edeceğim." değerlendirmesinde bulundu.

Avrupa hedefi hakkında Beto Ne düşünüyor?

Avrupa kupalarında mücadele etmek istediklerini dile getiren Beto, bu hedef için ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı.

Maç maç düşünmeleri gerektiğine işaret eden Beto, bu şekilde 3 puanları toplayıp hedefledikleri sonuca ulaşabileceklerini söyledi.

Beto: “Çok güzel bir atmosfer olacak”

Yapımı devam eden yeni statları Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nin çok güzel ve farklı olduğunu ifade eden kaleci Beto, şöyle konuştu:

"Avrupa'daki çok büyük statlarla kıyasladığımız zaman biraz daha altında kalıyor ama merkezi bir yerinde olması İzmir için de çok faydalı. Turistik bir merkez olabilecek, anıtsal anlamda bir şeyler katabilecek bir stat. Çok güzel bir atmosfer olacak, çok güzel maçlar oynayacağımıza inanıyorum.”

Senin için hazırladığımız haberler