Beto: Göztepe’nin kaptanı olmak çok önemli

07.09.2018 - 16:36 | Son Güncellenme: 07.09.2018 - 19:36

Göztepe'nin kalesini koruyan Portekizli kaleci Beto, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a açıklamalarda bulundu

Beto: Göztepe’nin kaptanı olmak çok önemli

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Göztepe'nin kalesini koruyan Portekizli kaleci Beto, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a açıklamalarda bulundu. Beto, Göztepe'nin lig durumu, Pepe ve Ronaldo hakkında özel açıklamalar yaptı.

Beto'nun açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"Rakibimiz son Dünya Kupası’nı kazanma adaylarından biri"

Bence çok iyi bir maç çıkardık. Kazanmanın yollarını da aradık, bunu da yapabilirdik. Yeni döneme iyi bir başlangıç yaptığımıza inanıyorum.Rakibimiz son Dünya Kupası’nı kazanma adaylarından biri, finalist. Böyle bir rakip karşısında genç oyuncuların da katılımıyla yeni bir ekiple mücadele ettik. Dolayısıyla ben iyi bir başlangıç yaptığımıza inanıyorum. Bizim için faydalı bir maç oldu.

"Göztepe’nin kaptanı olmak çok önemli"

Göztepe’nin kaptanı olmak çok önemli. Daha önce oynadığım takımlarda da kaptanlık yaptım. Bir ekipte genç oyunculara yol gösterebilmek, lider özelliğinizi ortaya koyabilmek açısından kaptan olmak önemli. Bu karardan dolayı çok memnun ve mutluyum. Hem yönetim kurulu hem teknik ekip böyle bir karar aldı, ben de çok sevinçliyim. Gençlere yol gösterici ve örnek olmak, liderlik yapmak çok önemli bir misyon. Böyle bir rol edindiğimi düşünüyorum ve en iyi şekilde yerine getireceğime inanıyorum. Bu yönetimin ve teknik heyetin bana ne kadar güvendiğini gösteriyor.

"Pepe müthiş ve birinci sınıf bir oyuncu"

Pepe müthiş bit oyuncu. Birinci sınıf bir oyuncu. Mevkisinde dünyanın en iyilerinden. Akıllı, sezgileri güçlü ve pozisyon bilgisi yüksek bir oyuncu. Çok özel bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Rakip defansın dengesini bozma özelliği var. Hem gol atıyor, hem mevkiinde sorumluklarını yerine getiriyor.

"Porto ve Galatasaray eşleşmesi dengeli bir maç"

Porto ve Galatasaray eşleşmesi dengeli bir maç. İkisinin de kazanma şansı var. İkisi de ülkelerinin en iyi takımları ve çok iyi mücadele ediyorlar. Kaliteli ve güçlü oyunculardan kurulu takımlar. Tecrübeyi nasıl kullanacağınız, küçük farklar sonucu etkileyebilir ama maçın dengeli geçeceğini söyleyebilirim.

"Ronaldo’nun Juventus’a gitmesi kişisel bir durum"

Ronaldo’nun Juventus’a gitmesi kişisel bir durum. Bunun ‘neden’ cevabını veremem ama şunu söyleyebilirim. Cristiano Ronaldo bana göre dünyanın bir numaralı oyuncusu. Ronaldo’nun yeni bir futbol ortamı ve yeni bir meydan okumak için haklı bir motivasyonu vardı. Ronaldo bu haklı motisvasyon doğrultusunda karar verdi ve Juventus’ gitti. O futbolu her zaman en üst düzeyde oynayan bir oyuncudur. Ben orada da başarılı olacağına ve en üst düzey başarılara ulaşacağına adım gibi eminim. Kendisine çok güveniyorum. O her zaman çok daha iyisini ve yarışmacı olmayı arzu eder. Yarışmacı olabileceğine ve hedeflerine ulaşabileceğine inandığı için Juventus’ta olmayı tercih etti ve bence orada üst düzey futbolunu devam ettirerek önemli başarılara ulaşacaktır.

Senin için hazırladığımız haberler