Beto: "Karakterimde pes etmek yok"

06.11.2019 - 19:38 | Son Güncellenme: 06.11.2019 - 16:43

Beto: "Karakterimde pes etmek yok"

Göztepe'nin deneyimli kalecisi Beto, Radyospor'da Özgür Sancar'a açıklamalarda bulundu.

Spor Kazanı'nda gündeme dair açıklamalarda bulunan Beto'nun ifadeleri şöyle:

 

 

Trabzonspor maçı çok önemliydi. İçerde kaybettiğimiz Kasımpaşa maçından sonra bu galibiyet bizi morallendirdi. Tekrar puan kazanmak durumundaydık o yüzden çok mutluyduk. Mental açıdan da çok iyi bir konuma geldik.

Ben pes etmeyen bir karaktere sahibim. Asla pes etme niyetim olamaz. Ben elimden geleni yaparken iyi bir maç çıkardığımı düşünüyorum ama önemli olan takımın kazanmasıydı tabii ki.

 

"İlhan Palut çok iyi düşüncelere sahip"

Ben de Sevilla'nın "Asla pes etme" sloganındaki gibi asla pes etmem. Benim kitabımda böyle bir şey yazmıyor. Ben bu sözlerin içini doldurabilecek bir futbol anlayışına ve karaktere sahibim.

İlhan Palut çok genç bir teknik direktör. 2 gündür birlikte çalışıyoruz ve bence çok iyi düşüncelere sahip. Yeni bir motivasyona sahibiz. Bundan sonra sürekli puan almaya kanalize olacağız. Onunla çalışmaktan mutluyuz.

 

Göztepe'de 3. sezonum ve taraftarlarımız içerde veya dışarıda her zaman motive edici desteğini gösterdi. Geçen sezon hiç istemediğimiz dönemler oldu. O dönemlerde bize en büyük desteği Göztepe taraftarı verdi. Ve benim kişisel dünyamda da çok güzel bir yere sahipler. 4 kere Avrupa Ligi'nin kazandım. 1 kere Porto ile ve 3 kez de Sevilla ile. Bütün takımların taraftarları önemli ama Göztepe taraftarlarının hepsinden daha fazla destek verdiğini düşünüyorum. Benim hayatımda çok önemliler. Göztepe için, Göztepe taraftarları çok önemli.

Ben takımımdaki tüm arkadaşlarıma güveniyorum. Düşme tehlikesi yaşamayız. Sezon içinde uzun vaadeli planlar yapmak doğru değil. Oynayacağınız ilk maç en önemli meseledir. Ben bundan sonra oynayacağımız tüm maçlarda 3 puan hedefleyeceğimizi söyleyebilirim. Şu an bizim için en önemli şey Malatya maçı. Sonraki maçları düşünmüyoruz.

 

Muslera mı Courtuis mi?

Elbette Galatasaray için çok zor bir maç ancak futbolda her şey mümkün. Galatasaray da büyük bir kulüp. 90 dakika boyunca minimum hatayla oynadığı sürece bunu yapabilir. Galibiyet zor fakat imkansız değil.

Ben bir kaleciyim ve başka kalecileri kıyaslamayı doğru bulmuyorum. Muslera iyi bir kaleci, Courtuis de iyi bir kaleci. İkisini karşılaştırmayı doğru bulmuyorum.

Monchi'nin dönüşüyle birlikte Sevilla'da mükemmel bir takım kuruldu. Bu sene Avrupa Ligi'ni kazanabilirler mi bilmiyorum ama en güçlü adaylarından biri olarak görüyorum. Çok sağlam bir oyuncu grubuna sahipler.

Senin için hazırladığımız haberler