Beto'dan transfer açıklaması!

16.07.2020 - 17:12 | Son Güncellenme: 16.07.2020 - 19:09

Beto'dan transfer açıklaması!

Göztepe'nin tecrübeli file bekçisi ve kaptanı Beto, Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı. Göztepe'den ayrılacak mı? Büyük takımlardan teklif aldı mı?

"Pandemiden sonra ne oldu bilmiyoruz"

Pandemi arası sonrasındaki performanslarını değerlendiren Beto, "Galatasaray'a karşı oynayabilecek durumdayım. Bu kararı teknik direktörümüz verecek. Pandemiden sonra ne oldu bilmiyoruz. Bu durumun etkilerini yaşıyoruz. İyi olmak için elimizden geleni yapıyoruz. Takım çok iyi çalışıyor ve en iyi futbolunu oynamak istiyor ancak işler istediğimiz gibi gitmedi" şeklinde konuştu.

"Göztepe'den bir teklif almadım"

Göztepe'den şu ana kadar teklif almadığını belirten Beto, "Size gerçeği söylüyorum. Göztepe'den şu ana kadar bir teklif almadım. Sezon bittiği zaman serbest bir oyuncu olacağım. Göztepe'yle yeni sözleşme için konuşmak istiyordum ancak böyle bir teklif gelmedi. Bu duruma çok şaşırdım. Neden böyle olduğunu bilmiyorum. Bunu cevabını Göztepe yönetimi verebilir" dedi.

Galatasaray ve Beşiktaş açıklaması!

Hakkında çıkan Galatasaray ve Beşiktaş iddialarını da değerlendiren Beto, "Türkiye'den de bir teklif almadım. Bu konuda konuşması gereken kişi benim menajerim. Menajerim bu sorulara cevap verebilir. Çıkan haberlerin farkındayım. İlgilenilen bir futbolcu olmak güzel ancak Göztepe'yle yeni sözleşme imzalamaya açığım. İyi bir sezon geçirdiğimi düşünüyorum. İyi maçlar oynadım. Göztepe'den gelebilecek bir teklife açığım ancak teklif almadım" ifadelerini kullandı.

"Göztepe'nin teklifini dinlemek istiyorum"

Son olarak "Muslera'yla oynamak ister misin?" sorusunu cevaplayan Beto, "Fernando Muslera'yla tanışıyorum. Onu çok seviyorum. Muslera'yla sakatlıktan sonra konuştum. Çok üzüldüm ve çok daha güçlü bir şekilde dönmesini istiyorum. Çok büyük bir kaleci. Ben her zaman büyük oyuncularla oynamak isterim. Benim sözleşmem bu ay içerisinde bitiyor ancak benim niyetim Göztepe'nin teklifini dinlemek yönünde. Bu ayın sonuna kadar bekleyeceğim" diyerek sözlerini tamamladı.

Beto'nun Göztepe performansı

1982 doğumlu (38 yaş) olan Portekizli kaleci Beto, kariyerinde Braga, Porto, Sevilla gibi takımların formasını giydikten sonra 2017 yılında Göztepe'ye transfer olmuştu.

Sarı kırmızılı takımda 3 sezonda 92 maçında kaleyi koruyan Beto bu maçlarda 120 gol yerken 26 maçı da gol yemeden tamamladı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler