Betül Nur Kahraman, Türkiye ikincisi oldu
Editör: İsa Kethüda
Son Güncelleme /
Üniversiteler arası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası’da mücadele eden Erciyes Üniversitesi Öğrencisi ve Milli Sporcu Betül Nur Kahraman, ferdi müsabakaların sonunda Türkiye ikincisi oldu.

Son 5 Haber

Fenerbahçe'de Nathan Ake gelişmesi! Kulüpten açıklama geldi

Çorum FK'den kaleye tanıdık transfer! 2+1 yıllık imzayı attı

Galatasaray'dan Enzo Millot pazarlığı!

Filenin Sultanları final setinde yıkıldı, ABD'ye 3-2 kaybetti

Beşiktaş, Leandro Trossard'ın menajeriyle el sıkıştı! İşte yıldız futbolcunun alacağı yıllık ücret ve sözleşme süresi
- Haberin Kaynağı:
- İHA
Üniversiteler arası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası, Kırklareli’nde gerçekleştirildi. Kayseri’yi şampiyonada Erciyes Üniversitesi Masa Tenisi Takımı, temsil etti.
Betül Nur Kahraman, Kadriye Nur Sarı ve Emine Demirci’den oluşan Erciyes Üniversitesi Masa Tenisi Takımı, şampiyon oldu. Betül Nur Kahraman, ferdi müsabakalarda da yer aldı.
Milli sporcu, son 32’de Eskişehir Üniversitesi’nden Elif Sena Gün’ü, son 16’da Fenerbahçe Üniversitesi’nden Sedanur Kaçar’ı, son 8’de Cerrah Paşa Üniversitesi’nden Şevval Karaca’yı, yarı finalde ise Isparta Üniversitesi’nden Ayşegül Işık’ı mağlup etti.
Betül Nur Kahraman, finalde ise Fenerbahçe Üniversitesi’nden Gülpembe Özkaya’ya kaybetti ve Türkiye ikincisi olarak şampiyonayı tamamladı.