Beverley-Westbrook kızışması sürdü! "İstatistikler yalan söylemez"

26.04.2017 - 14:04 | Son Güncellenme: 26.04.2017 - 14:04

2017 NBA playofflarında Batı konferansındaki Oklahoma City Thunder-Houston Rockets eşleşmesindeki en sıcak olaylardan biri de Russell Westbrook-Patrick Beverley ilişkisiydi.

Bu ikili tüm seri boyunca eşleştiler ve birbirlerini savunmak zorunda kaldıkları için, aralarında da devamlı birtakım sürtüşmeler çıkmıştı. Bu olaylardan sonuncusu da serinin beşinci maçında oldu.

Houston Rockets'ın Oklahoma City Thunder'ı mağlup edip seriyi 4-1 geçtiği mücadele esnasında bir pozisyondan sonra ikili bir süre 'trash talk' yapıp birbirleriyle atıştılar. İkili  bu atışmayı maç içinden sonra basın toplantısına da taşıdı. Basın toplantısında da birbirleri hakkında konuşan Beverley-Westbrook'tan Russell Westbrook, "Patrick Beverley kendisinin bu sezonun en iyi savunma beşi oyuncularından biri olduğu iddia ediyor. Neyden bahsettiğini bilmiyorum, 42 sayı attım. Rüya görüyor olabilir. Veya en iyi savunma beşinde yer almak istiyordur, bunun hayalini kuruyordur, bilmiyorum" açıklamalarını yaptı.

Patrick Beverley ise yanıt olarak şu ifadeleri kullandı: "Russell yüzüme bakıp 'Kimse beni savunamaz, bugün 40 sayı attım' dediğinde şok oldum. Ben ona karşılık olarak, 40 sayı gayet iyi ama bunu elde edebilmek için 34 şut kullandın dedim. Ben kimseye kötü bir şey demek istemiyorum ama insanlar yalan söyler, istatistikler söylemez. Genel olarak, takımca Russell'ın savunmasında iyi iş çıkardık. Biz hep onun zor şutlar kullanmak zorunda kalmasını istedik ve 34 şut kullanmasıyla istatistikler gösteriyor ki bunu başardık"

EREN TUNCAY / AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler