Ertem Şener Beyaz Futbol'a geri dönüyor iddiası!

26.07.2022 - 08:37 | Son Güncellenme: 26.07.2022 - 13:37

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Beyaz Futbol ile ilgili flaş bir ayrılık iddiası geldi. Ayrılan kişinin yerine ise ünlü ismin geleceği öne sürüldü. İşte detaylar...

Ertem Şener Beyaz Futbol'a geri dönüyor iddiası!

Beyaz TV kanalında spor müdürlüğü ve Beyaz Futbol ile Derin Futbol programlarının sunuculuğunu yapan Onur Yıldız’ın kanaldan ayrıldığı öne sürüldü.

Yıldız gidiyor, Ertem Şener geliyor iddiası

Gazeteci Mustafa Çevik’in iddiasına göre; Onur Yıldız’ın yerine, kanalın eski spor müdürü ve sunucusu Ertem Şener’in getirildiği belirtildi. Beyaz Futbol ve Derin Futbol programlarını yeni sezonda Onur Yıldız’ın yerine Ertem Şener sunacak.

Ahmet Çakar etkisi

Öte yandan, Ertem Şener’in yeniden göreve getirilmesinde Ahmet Çakar’ın büyük bir etkisinin olduğu kaydedildi.

 Mustafa Çevik’in paylaşımının tamamı şöyle;

 “Beyaz TV spor müdürü Onur Yıldız’ın yerine Ertem Şener geldi..Yakın dostlarına ben Ertem Şener’i istemiyorum demesine rağmen benim yaptığım istihbarat Ahmet Çakar’ın,Ertem Şener’in gelişinde büyük rolü olduğu..Onur Yıldız yerine Beyaz Futbolu yeni sezonda Ertem Şener sunacak”

İlgini Çekebilir
Sergen Yalçın'ın son hali şaşırttı!
Habere Git

Ertem Şener'den açıklama

Gündeme oturan iddia sonrası, Ertem Şener cephesinden açıklama geldi. 

Ünlü spiker, twitter hesabından yaptığı açıklamada, “TV100'den ayrıldım ancak henüz hiçbir kanalla anlaşmadım. Şu an sadece Fenerbahçe vs Kiev maçını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler