Beykan Şimşek: "Fenerbahçe'de fırsat bulamadım"

26.11.2020 - 21:45 | Son Güncellenme: 27.11.2020 - 08:19

Son dakika transfer haberleri... Ankaraspor'da forma giyen Beykan Şimşek; Fenerbahçe, Ömer Faruk Beyaz, Aykut Kocaman ve kariyer planlaması hakkında konuştu. Şimşek, "Fenerbahçe'de kalarak kendimi gösterme fırsatları bulamadım" dedi. İşte detaylar...

Beykan Şimşek: "Fenerbahçe'de fırsat bulamadım"

Fenerbahçe altyapısında yetişen ve şu anda 1. Lig'de Ankaraspor'da forma giyen 25 yaşındaki futbolcu Beykan Şimşek gündeme dair özel açıklamalarda bulundu.

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Beykan Şimşek, "İyi mücadele eden, yetenekli bir takımız. Kalitemizi henüz sahaya yansıtamadık. Bu sezon üçüncü teknik direktör ile çalışıyoruz. Artık şanssızlığımızı kırmamız lazım. Akhisaspor maçına sıkı hazırlanıyoruz. Rakibimizi iyi analiz ettik. Alabileceğimiz en iyi sonucu almak istiyoruz.
Bu ligde her takım her takımı yenebiliyor. Mayıs ayına kadar daha çok maçımız var. Lige maç maç bakacağız. Biz sezonun ilk haftasında Eskişehirspor’u yenmiştik. O takımın başında olan Mustafa Özer Hocamız daha sonra bizim takımımızda göreve başladı. Mustafa Özer Hocamız saha kenarında sürekli oyunun içinde olan bir isim. Oynatmak istediği güzel bir sistem var. Kendisinin isteklerini saha içerisinde yerine getirerek, maçları kazanmak istiyoruz. Mustafa Özer'in güzel bir ekibi var. Onlarla çalışmaktan dolayı mutluyuz. Ondan futbolun güzel yönlerini öğrenmeye çalışıyoruz." ifadelerini kullandı ve ekledi:

"Fenerbahçe altyapısında yetiştim. Geçmişe bakarak yaşamamak gerekiyor. Hedeflerimiz var. En büyük hedefim A Milli Takım'da oynamak. Fenerbahçe altyapısından gelmenin olumlu veya olumsuz bir yönünü yaşamadım. Fenerbahçe'de kalarak kendimi gösterme fırsatları bulamadım. Kiralandığım kulüplerde normal bir futbolcudan çok daha fazla performans sergilemesi gerekiyordu. Fenerbahçe'de kalmak için ekstra performanslar gerekiyor. Şu an Ankaraspor'un futbolcusuyum. Saygıyı hak eden bir mücadelenin içerisindeyim."

'Aykut Kocaman benim için özel bir isim'

"Bana ilk olarak Aykut Kocaman forma vermişti. Futbol kariyerimin ilk maçında gol de atmıştım. Aykut Hoca benim için özel bir isim. O maç benim için özel bir maç. Hocalarımız bize hangi mevkide görev verirse versin elimizden geleni yapmak zorundayız. Ben normalde sol açık ve forvet arkası olarak görev alıyorum. Mustafa Özer hocamız beni son 2 haftada forvet oynattı. O pozisyonda da sonuna kadar mücadele ettim."

'Ömer Faruk mental olarak gelişimini sağlamalı'

"Ömer Faruk Beyaz ve Burak Kapacak çok önemli yetenekler. Ömer Faruk özelinde konuşacak olursam; Fenerbahçe'de forma giymek çok büyük bir olay. Ömer Faruk mental olarak gelişimini sağlamalı. Kendi mevkiisinde oynayan futbolcuları çok iyi analiz etmeli. Genel olarak konuşursam da; kendilerini ve vizyonlarını geliştirmek için çaba sarf etmek bence en önemli detay olur. Yurt dışındaki oyunculardan hiçbir eksiğimiz yok. Ülkemizi daha çok sayıda Türk futbolcu yurt dışında temsil etmeli."

Senin için hazırladığımız haberler