''Bıçak kemiğe dayanmadan Galatasaray mahkemeye verilmez''

15.05.2017 - 19:08 | Son Güncellenme: 15.05.2017 - 19:08

Galatasaray eski yöneticilerinden Mehmet Helvacı, Radyospor'da İlker Koç ve Emrah Karalinç'in sorularını cevapladı!

İşte o açıklamalar:

Karşılıklı bir fikir tartışması yaptık, bizler de üyeler olarak düşüncelerimizi paylaştık. Olağanüstü genel kurul hakkı tüzüğümüzde var, ibra edilmeme durumunda da seçim yapılması gerekiyor. Üyelerimizin bir kısmı böyle kampanya başlattılar, genç üyelerimiz heyecanla bunu yaptılar. Fikri beğenmeyebiliriz ama demokratik haklarını kullandıkları için saygı duymalıyız. Ben yeterli sayıya ulaşacaklarına inanmıyorum, ama bu önemli değil önemli olan Galatasaray başkanı onları kucaklamalı. Bunu bugün toplantıda da söyledim, başkanda buna saygı duyduğunu söyledi. Şuan bir çatışma söz konusu değil, herkes saygı gösteriyor.

Galatasaray'ın bugün tahammülünün olmadığı konu zarar edilmesi, bu konuda ne yapılması gerektiğini söylemiştim ben daha önce, faiz sorunu bu yönetimin suçu değil ama bunun çözülmesi gerekiyor. Kongreye gidilmesi gerektiği genç üyelerde ve taraftar arasında dillendiriliyor. Başkan ve yönetim genel kurula uyumlu olmalılar, bu sebeple genel kurulun nabzını tutmaları gerekiyor. 

Ahmet Özdoğan'ın, şikayetini ilk defa sizden duyuyorum bu sebeple açıklama yapmayacağım. Ama detayları öğrendikten sonra yine sizle düşüncelerimi paylaşırım.

Galatasaray'da, çatışma ortamı oluşturmak doğru değil, herkes birbirinden bir şeyler öğrenmeli, ben benden öncekilerden çok şey öğrendim, benden sonrakilede böyle yapmalı. Ahmet Özdoğan'ın neden mahkemeye verdiğini bilemiyorum. Bıçak kemiğe dayanmadan mahkemeye gitmeyi doğru bulmuyorum ama sanırım Ahmet Özdoğan son çare olarak buna başvurmuş olabilir. 

Futbol takımından kimse memnun değil, başarısız bir takım var, bunu başkanda kabul ediyor. Tudor, deneyimsiz bir hoca ve bu eksikliği görüyoruz, Galatasaray hoca yetiştirme kurumu değil daha tecrübeli bir hocaya teslim edilmeli.

Lucescu, Fatih Terim, Abdullah Avcı gibi isimlere teslim edilebilir. Abdullah Avcı'nın ismini burada telaffuz etmem belkide yanlış oldu, takımıyla şampiyonluk mücadelesi veriyor. 

AJANSSPOR ÖZEL HABER / KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ

Senin için hazırladığımız haberler