Bifouma'dan Ankaragücü taraftarlarına mesaj

07.07.2018 - 16:49 | Son Güncellenme: 07.07.2018 - 19:53

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü’nün yeni transferi Thievy Bifouma hedefleri hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü’nün yeni transferi Thievy Bifouma hedefleri hakkında değerlendirmelerde bulundu.

A Spor’ özel bir röportaj veren 26 yaşındaki Fransız orta saha oyuncusu, tarihi bir kulübe geldiğini dile getirdi. Bifouma’nın açıklamalarından Ajansspor’un derledikleri şu şekilde;

“Ankaragücü beni çok istedi”

Ankaragücü’nün tarihi bir kulüp olduğunu biliyordum. Burası beni çok istediği için tercih ettim. Türkiye Ligi’ni tanıyorum. Buranın insanlarının bana davranışlarından etkilenmiştim.

Bifouma’dan İsmail Kartal yorumu

Hoca ile çok fazla konuşma şansı bulamadım. Ama taktik olarak bu lige çok şey katacağını düşünüyorum. Ankaragücü takımında çok iyi futbolcular var. İyi bir ekibiz. Taraftarlar için de heyecanlanıyorum.

“Ankaragücü taraftarları beni heyecanlandırıyor”

İspanya’da da oynadım ama takımımın bu kadar taraftarı yoktu. Sivasspor’da da oynadım. Orada taraftarlar vardı ama Ankaragücü taraftarları beni gerçekten heyecanlandırıyor. O yüzden burada olduğum için çok mutluyum. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler