"Bilal Ceylan herkesin söz edeceği bir sağ bek olacak"

12.10.2020 - 21:40 | Son Güncellenme: 12.10.2020 - 21:55

Son dakika haberi... TFF 1. Lig ekibi Eskişehirspor'un eski teknik direktörü Mustafa Özer, genç sağ bek Bilal Ceylan hakkında konuştu. Peki Mustafa Özer Bilal Ceylan hakkında ne dedi? Bilal Ceylan kimdir? İşte detaylar...

"Bilal Ceylan herkesin söz edeceği bir sağ bek olacak"

AJANSSPOR - HABER

Bir süre önce Eskişehirspor'daki görevinden ayrılan teknik direktör Mustafa Özer, A Milli Takım'a TFF 1. Lig'den gidecek oyuncuların olduğunu söyledi.

 

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Özer, "Bence 1. Lig'de milli takımda oynayabilme potansiyeline sahip futbolcular var. Onların başında da Eskişehirspor'un sağ beki Bilal Ceylan'ı görüyorum. Mükemmel bir sağ bek" dedi.

 

Bilal ile özel olarak ilgilendiğini ifade eden Özer, "9 ay boyunca onunla özel olarak ilgilendim. Kısa sürede genç milli takımlar ve hatta sezon sonunda onu A Milli Takım'ın geniş kadrosunda görüyorum. Gelecekte herkesin söz edeceği bir sağ bek olacak. Henüz 17 yaşında ve inanıyorum ki uzun yıllar Türk Milli Takımı'nın sağ bek ihtiyacını karşılayacak" ifadesini kullandı.

 

Bilal Ceylan kimdir?

Yaş: 17

Mevki: Sağ bek

Ayak: Sağ

Güncel kulüp: Eskişehirspor

Sözleşme bitiş tarihi: 31.05.2022

Profesyonel olma tarihi: 26.12.2019

Bilal Ceylan'ın performansı

2019-20 sezonunda Eskişehirspor formasıyla 5 lig maçında 293 dakika süre alan Bilal Ceylan, bu sezon da 4 lig maçında 291 dakika oynadı.

Genç sağ bek henüz hücuma katkı yapamadı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler