Beşiktaş'a değil Galatasaray'a transfer olan Halil Dervişoğlu kendini çalımladı

13.09.2024 - 22:39 | Son Güncellenme: 13.09.2024 - 22:43

Geçen sezon yaz transfer döneminde Beşiktaş'a imza atmak üzereyken Galatasaray'a transfer olan Halil Dervişoğlu, Hatayspor'un ardından Gaziantep FK'ya kiralandı.

Beşiktaş'a değil Galatasaray'a transfer olan Halil Dervişoğlu kendini çalımladı

AJANSSPOR HABER

Yaz transfer döneminin son saatlerine girilirken Galatasaray, Halil Dervişoğlu'nun Süper Lig ekibi Gaziantep FK'ya kiralandığını duyurdu. Sarı-Kırmızılılar'ın Dervişoğlu kararı, akıllara geçen sezonki yaz transfer dönemini getirdi.

Geçen sezonun transfer çalımı

2023/24 sezonu yaz transfer döneminin en akılda kalan olaylarından biri Halil Dervişoğlu transferiydi. Bonservisi İngiliz kulüp Brentford'ta bulunan milli futbolcu Beşiktaş'ın girişimleriyle Türkiye'ye gelme kararı aldı. Siyah-Beyazlılar ile yaptığı görüşmelerin ardından anlaşma sağlayan Halil Dervişoğlu, imza aşamasında Galatasaray'ın devreye girmesiyle kararından döndü.

Uçak biletini bile Beşiktaşlı yetkililerin aldığı iddia edilen Halil Dervişoğlu, İstanbul'a geldiğinde Galatasaray ile sözleşme imzaladı. Halil'in verdiği bu karar gündem oldu ve "Galatasaray'dan Beşiktaş'a transfer çalımı" olarak yorumlandı.

İlgini Çekebilir
Alanya'ya satıldı iddiası kıyameti koparmıştı! Beşiktaş sessiz sedasız yolladı...
Habere Git

Halil Dervişoğlu kendini çalımladı

Fakat Halil Dervişoğlu'nun Mauro Icardi'li Galatasaray'a gidişi, ilerleyen zamanda Halil'in kendini çalımladığını gösterdi. Geçen sezon Beşiktaş'ın Vincent Aboubakar ile yaşadığı sorunlardan dolayı genç Semih Kılıçsoy'a forma verilmesi ve Semih'in yükselişi, Halil Dervişoğlu'nun ise Galatasaray'da fazla forma şansı bulamayışı bu durumu destekledi.

Senin için hazırladığımız haberler