Bilic eski günleri andı!

24.12.2015 - 19:59 | Son Güncellenme: 24.12.2015 - 21:03

West Ham United Teknik Direktörü Slaven Bilic, Beşiktaş'taki günleri hakkında konuştu..

AJANSSPOR - Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra Premier League ekibi West Ham United'ın başına geçen Hırvat teknik adam Slaven Bilic, siyah beyazlılardaki günleri hakkında açıklama yaptı.

Alman basınına röportaj veren Bilic, İngiltere'ye çabuk adapte olduğunu belirterek, "Benim için alışmak zor olmadı çünkü Londra'da ve Liverpool'da oynadım ve yaşadım. İnsanlar, dil, mentalite ve kulüp hakkında her şeyi biliyorum. Bir teknik direktör olarak, Jürgen Klopp'a nazaran benim için daha kolay oldu. İngiltere'yi seviyorum ve burada tamamen rahatım fakat Beşiktaş'taki son iki sene de harika zamanlardı" dedi.  

Bilic, Beşiktaş'ta sportif başarının gelmediğinin hatırlatılması üzerine ise, "Sportif başarı çok büyük değildi ancak yine de iyiydi. Türkiye'de ve özellikle de Beşiktaş gibi takımlarda şampiyon olursanız harika ancak son iki yılda kendi stadımızda oynamadığımızı hatırlamak zorundasınız. İç sahamız yoktu, çoğu zaman Ankara'da oynamak zorunda kaldık. Bu, Avrupa Ligi maçlarıyla da beraber haftada 6 gün yolculuk anlamına geliyordu. Tabii ki, taraftarlar için bile hoş değildi. Şampiyonluk için sonuna kadar mücadele ettik ve bu şartlar altında başardıklarımız iyiydi" ifadesini kullandı.

 

Senin için hazırladığımız haberler