"Bilseydim Galatasaray ile Stanciu transferi için görüşmezdim"

23.07.2021 - 11:56 | Son Güncellenme: 23.07.2021 - 13:47

Son dakika transfer haberleri... Slavia Prag Başkanı Jaroslav Tvrdik, takımın forma lansmanında; Galatasaray'ın Nicolae Stanciu'ya ilgisi hakkında konuştu. İşte detaylar...

"Bilseydim Galatasaray ile Stanciu transferi için görüşmezdim"

AJANSSPOR - HABER

 

Çekya ekiplerinden Slavia Prag Başkanı Jaroslav Tvrdik, takımın forma lansmanında basın mensuplarına demeç verdi. Geçtiğimiz günlerde Galatasaray'ın gündemine gelen Nicolae Stanciu hakkında da konuşan Tvrdik, sarı-kırmızılı ekibin teklifi karşısında 'hayal kırıklığı' yaşadıklarını vurguladı. İşte, Başkan Tvrdik'in açıklamalarından satır başlıkları...

Tvrdik: "Stanciu'nun akımda kalmasına karar verdik..."

Kulübün forma lansmanında konuşan Slavia Prag Başkanı Jaroslav Tvrdik, oyuncusu Nicolae Stanciu hakkında: "Pazartesi günkü yönetim kurulu toplantısında, Nico Stanciu'nun Slavia'da kalmasına oy birliğiyle karar verdik. Nico, hedeflerimize ulaşmamız için önemli bir oyuncu. Teklif edilen miktar, bizim için kabul edilemezdi" ifadelerini kullandı. 

Galatasaray Başkanı Elmas, Stanciu'yu doğruladı

19 Temmuz Pazartesi günü Galatasaray'ın basın odasında başkanlığının ilk ayını basın mensuplarına anlatan Burak Elmas, Nicolae Stanciu transferine ilişkin: "Nicolae Stanciu için bir görüşmemiz oldu, kulüp başkanıyla direkt ben görüştüm. Nicolae Stanciu için talep edilen rakam ile bizim düşündüğümüz rakamlar arasında fark var; görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Gayet güzel konuştuk ama ilerleyen günler ne getirir bilemiyorum." şeklinde konuşmuştu.

Nicolae Stanciu'nun istatistikleri

2019 yılında Suudi Arabistan ekibi Al-Ahli'den 4 milyon Euro'ya transfer edilen Nicolae Stanciu, geçtiğimiz sezon Slavia Prag formasıyla çıktığı 45 maçta 16 gol, 10 asistlik performansıyla parlamıştı. Güncel piyasa değeri 7 milyon Euro seviyesinde gezinen 28 yaşındaki orta saha, Slavia Prag'la 2 yıl üst üste şampiyonluk yaşadı. 

Senin için hazırladığımız haberler