Binnur Doğançe Zaimler kimdir, ne iş yapar ve serveti ne kadar?

22.04.2022 - 18:10 | Son Güncellenme: 22.04.2022 - 18:13

Galatasaray Başkan adayı Metin Öztürk'ün listesinde yer alan Binnur Doğançe Zaimler kimdir, ne iş yapar ve kaç yaşında yanı sıra serveti ne kadar gibi aramalar sürüyor. İşte detaylar...

Binnur Doğançe Zaimler kimdir, ne iş yapar ve serveti ne kadar?

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'ın başkan adayı Metin Öztürk'ün listesi merak edilmeye devam ediliyor. Listede yer alan Binnur Doğançe Zaimler kimdir ve ne iş yapar gibi aramalar sürüyor. İşte Binnur Doğançe Zaimler hakkında merak edilen tüm detaylar...

Binnur Doğançe Zaimler kimdir?

1969 Bursa doğumlu olan Binnur Doğançe Zaimler, Galatasaray Lisesi 120. Devre ve İTÜ Endüstri Mühendisliği mezunudur. Lise yıllarında Voleybol takımında forma giymiştir.Uzun yıllar insan kaynakları, kalite yönetimi alanlarında sırası ile Koç Holding, Beko-Arçelik, Marks and Spencer, AVEA’da İnsan Kaynakları ve Kalite Direktörlüğü görevlerinde bulunmuştur. 1998 yılında Beko Avrupa ve Türkiye Kalite Büyük ödülü sahibi olmuştur. 

Doğan Yayın Holding’te uzun yıllar İK’dan sorumlu Başkan Yardımcılığı görevini üstlenmiştir.
Binnur Zaimler, DÜET Reklam ile sosyal medya, şirket içi ve dışı dijital platformlar başta olmak üzere çeşitli İK iletişim projelerinde görev yapmaktadır. Avrupa Kalite Yönetimi Vakfında (EFQM) denetçilik, Sabancı Üniversitesi-EDU bünyesinde danışmanlık vermiştir.

2011-2013 yılları arasında Galatasaraylılar Derneği Yönetim Kurulu, 2017-2019 yılları arası Galatasaray Spor Kulübü Dijital A.Ş Yönetim Kurulu üyeliği sırasında bu alanda çalıştaylarda moderasyon yapmıştır. Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği ve PerYön üyesidir. Binnur Zaimler, Galatasaray Üniversitesi Medya İnceleme ve Araştırma Enstitüsü Danışma Kurulunda yer almakta ve GSÜ Sürekli Eğitim Merkezi ile de çalışmaktadır.

Evli, bir kız çocuk annesi olan Binnur Doğançe Zaimler, Fransızca ve İngilizce biliyor.

 

Senin için hazırladığımız haberler