Bir ayrılık şarkısı seç! Messi'nin transferdeki adresini açıkladı...

04.12.2020 - 08:33 | Son Güncellenme: 04.12.2020 - 08:41

İspanya Ligi'nde Barcelona forması giyen Arjantinli yıldız Lionel Messi ile ilgili bir transfer iddiası ortaya atıldı. Neymar'ın Messi ile ilgili yaptığı açıklamalar dünya basınında geniş yankı uyandırırken, transfer konusu yeniden gündemde. Messi Barcelona'dan ayrılacak mı? Transferde adresi İngiltere Premier Lig ekibi Manchester City mi, Fransa Ligi takımı Paris Saint Germain mi olacak? İşte detaylar...

Bir ayrılık şarkısı seç! Messi'nin transferdeki adresini açıkladı...

DIŞ HABER-AJANSSPOR

Katalan ekibi Barcelona’da forma giyen Lionel Messi ile ilgili transfer iddialarının ardı arkası kesilmiyor. Messi, Barcelona’dan ayrılacak mı? Transferde yeni adresi neresi olacak? Bu konuyla ilgili çarpıcı gelişmeler yaşanıyor. İşte detaylar…

Neymar’ın açıklaması iddiaları alevlendirdi

Paris Saint Germain forması giyen Neymar, Lionel Messi ile birlikte futbol oynamayı özlediğini ifade etti. Fransız ekibinin yıldızı, “İstediğim şey Messi ile yeniden birlikte futbol oynamak. Umarım önümüzdeki sezon birlikte oynayabiliriz” açıklamasını yaptı.

Messi’nin PSG’ye transferi yine gündemde

Bu açıklamaların ardından PSG-Messi iddiaları yeniden alevlendi. RMC Sport’tan Daniel Riolo, Arjantinli yıldız için bir iddia ortaya attı.

“Messi, önümüzdeki sezon PSG’de olacak”

Riolo, “Messi’nin önümüzdeki sezon PSG’de oynayabileceğini söyleyebilirim. Çok ciddiyim. Messi önümüzdeki sezon Paris Saint Germain’de olacak” ifadelerini kullandı.

Messi’nin sözleşmesi ne zaman bitecek?

33 yaşındaki Messi’nin Barcelona ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2021 tarihinde sona erecek. İspanyol medyasında yer alan bazı iddialara göre; Messi Barcelona ile sözleşmeye yenilemeyecek.

Adı Manchester City ile de sık sık anıldı

Yakın zamanda Messi’nin adı İngiltere Premier Lig'den Manchester City ile de anılmıştı. City ekibini çalıştıran Pep Guardiola ile Messi arasında telefon görüşmesi olduğu ve yıldız oyuncunun Ada ekibine yeşil ışık yaktığı öne sürüldü.

Ocak ayında imzayı atabilir

Yine Fransız kaynaklı bazı gazeteler, Lionel Messi’nin Barcelona ile sözleşme uzatma kararı almaması durumunda yeni takımıyla anlaşmayı Ocak ayında yapacağını yazmıştı.

Messi bu sezon kaç gol attı?

Barcelona’da bu sezon 12 maçta 1034 dakika süre alan Lionel Messi, 7 gol atıp 2 de asist yaptı. Messi gollerinin 4’ünü ligde atarken, 3’ünü Şampiyonlar Ligi’nde kaydetti. Yine yıldız ismin yaptığı 2 asist de Devler Ligi arenasındaydı. Messi geçen sezonu ise 44 maçta 31 gol 25 asistle tamamlamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler