Atletico Madrid'de Simeone'nin yerine gelecek isim belli oldu

Ali Bozkurt
08.11.2022 - 12:50 | Son Güncellenme: 08.11.2022 - 13:00

2011 yılından bu yana Atletico Madrid'in başında olan teknik direktör Diego Simeone'nin takımdan ayrılacağı iddia edildi. İşte yerine gelecek isim. Detaylar.

Atletico Madrid'de Simeone'nin yerine gelecek isim belli oldu

AJANSSPOR HABER

2011 yılından bu yana İspanyol ekibi Atletico Madrid'i yöneten Diego Simeone'nin takımdan ayrılacağı iddia edildi. 52 yaşındaki Arjantinli teknik adamın yerine gelecek isim belli oldu. İşte Atletico'nun alternatif olarak beklettiği teknik adam...

İşte ilk aday

Skorer'in derlediği habere göre, Atletico Madrid CEO'su Gil Marin, İspanya Milli Takım Teknik Direktörü Luis Enrique'yi gelecek sezon takımın başına getirmek istiyor. Dünya Kupası'nın ardından İspanya Milli Takımı'ndan ayrılması beklenen Enrique'nin, Atletico Madrid'den glecek olası bir teklife sıcak bakabileceği iddia edildi.

Gil Marin'in ayrıca takımın önde gelen isimleri, Oblak, Koke ve Griezmann ile de bu konu hakkında bir toplantı yaptığı ifade edildi.

İlgini Çekebilir
Atletico Madrid'e şok! Avrupa'dan elendiler
Habere Git

Yüksek maaşı bulunuyor

Atletico Madrid ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan Diego Simeone'nin ise yıllık brüt 40 milyon euroluk bir maaşı bulunuyor.

2011 yılında Atletico Madrid'in başına geçen Simeone, İspanyol ekibiyle çok başarılı dönemler geçirdi. Atletico Madrid ile 2 Avrupa Ligi, 2 UEFA Süper Kupa, 1 İspanya Kupası, 1 İspanya Süper Kupası kazana Simeone, ayrıca takımını 2 kez La Liga'da zafere ulaştırmıştı.

Bu dönemde 598 maça çıkan Arjantinli çalıştırıcı, 1.99 puan ortalaması yakaladı.

Senin için hazırladığımız haberler