Son Dakika | Hatayspor'da Eski Fenerbahçeli Simon Falete İle Yollar Ayrılıyor

Feride Kara
10.12.2022 - 15:27 | Son Güncellenme: 10.12.2022 - 15:43

Son dakika spor haberi: Bir dönem Fenerbahçe'de forma giyen ve şu anda Süper Lig'de Hatayspor'da görev alan Simon Falette ile yollar ayrılıyor. Detaylar haberimizde.

Son Dakika | Hatayspor'da Eski Fenerbahçeli Simon Falete İle Yollar Ayrılıyor

Salim MANAV - AJANSSPOR

Spor Toto Süper Lig takımı Atakaş Hatayspor'da iç ve dış transferde hareketlilik başladı. Dünya Kupası için verilen arada transfer için gündemi meşgul eden isimler var.

Volkan Demirel'den rapor geldi

Teknik Direktör Volkan Demirel'in raporu doğrultusunda Fatih Karagümrük'ten ayrılan Burak Bekaroğlu ile 2.5 yıllık sözleşme imzalayan Güney temsilcisinde, bir ismin de bileti kesildi. 

Simon Falette ile yollar ayrılıyor

Hatayspor, devre arasında Simon Falette ile yollarını ayırma kararı aldı. Gine asıllı Alman futbolcu Falette Hatay'da beklentilerin uzağında kaldı ve ikinci yarı için kadroda düşünülmüyor. 

İlgini Çekebilir
Volkan Demirel: "Yeni Haaland Hatayspor'da"
Habere Git

Fenerbahçe forması giydi

Kariyerinde FC Lorient, Stade Lavallois, Stade Brestois, FC Metz, E. Frankfurt, Fenerbahçe, Hannover takımları bulunan 30 yaşındaki Gine asıllı Fransız stoper 2019-2020 ara transfer döneminde F. Bahçe'ye geldi ve 12 maçta oynadı.

Hatayspor'da tutunamadı

Beklentileri karşılamayan savunmacı sezon sonunda bedelsiz olarak Frankfurt'tan Hannover'e gitti. Bundesliga 2'de geçirdiği 1 yılın ardından Hatay'ın yolunu tutan Simon Falette bordo-beyazlılarlarda da tutunamadı. 

1 gol ve 1 asist

Hataysporla sözleşmesi Haziran 2023'te sona erecek olan 30 yaşındaki Simon Falette, Hatay'da 21 maçta forma giydi ve 1 gol ile 1 asist kaydetti. 

Burak Bekaroğlu transfer oldu

Hatayspor son olarak Burak Bekiroğlu'nu kadrosuna katmıştı. Hatayspor "Daha önce Fatih Karagümrük'te forma giyen tecrübeli stoper Burak Bekaroğlu ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladık. Burak Bekaroğlu'na hoş geldin diyor, formamızla sonsuz başarılar diliyoruz" açıklaması ile bu transferi duyurdu

Volkan Demirel'in gözdesiydi

25 yaşındaki Bekaroğlu geçtiğimiz sezon Fatih Karagümrük'te Volkan Demirel'in vazgeçmediği isimlerden biriydi. Burak Bekaroğlu, Volkan Demirel yönetiminde Fatih Karagümrük'te 19 maçta 1 gol atmıştı. 

Hatayspor'un ligdeki durumu

Süper Lig'de 14. hafta sonunda 14 puanla 14. sırada yer alan Atakaş Hatayspor, 4 galibiyet, 2 beraberlik ile 7 mağlubiyet aldı. 

Volkan Demirel ayağa kaldırdı

Sezona Serkan Özbalta ile başlayan Güney ekibi, Özbalta yönetiminde 6 haftada 1 puan alırken; Volkan Demirel ile birlikte adeta ayağa kalktı ve 4 galibiyet, 1 beraberlik, 2 mağlubiyet aldı ve 13 puan topladı.

Senin için hazırladığımız haberler