Bir engeli daha kaldıracaklar mı? Nagelsmann konuştu!

14.08.2020 - 15:47 | Son Güncellenme: 14.08.2020 - 15:50

Şampiyonlar Ligi'nde kendi adına bir tarih yazan Leipzig, gözünü finale dikti. Leipzig'in teknik patronu Julian Nagelsmann, yarı finaldeki Paris Saint Germain maçı hakkında konuştu. Leipzig, PSG'yi eleyebilir mi? Tuchel, bu soruyu da yanıtladı.

DIŞ HABER-AJANSSPOR

Almanya Ligi ekiplerinden Leipzig, İspanyol temsilcisi Atletico Madrid’i Şampiyonlar Ligi'nde eledi ve gözler artık Paris Saint Germain ile oynanacak yarı final maçına çevrildi. Leipzig’in genç ve başarılı teknik patronu Julian Nagelsmann, 2-1’lik Atletico Madrid galibiyeti ve Paris Saint Germain eşleşmesi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Julian Nagelsmann: ”Artık hedefimiz final”

Nagelsman, “Atletico maçındaki galibiyetimiz hak edilmiş bir galibiyetti. Yarı final bizim hakkımızdı. Oynadığımız oyundan ve oyuncularımızın performansından memnunum. Biz daha iyi bir görüntü ortaya koyduk. İstediğimizi de aldık. Artık hedefimiz tam anlamıyla final. Önümüzdeki bir engel var. Bu engeli de aşmak istiyoruz." diye konuştu.

Tuchel açıklaması: ”Onun adına mutluyum”

Bu arada PSG'yi çalıştıran Thomas Tuchel ile Julian Nagelsmann arasındaki bu eşleşme iki Alman teknik adamın birbirine rakip olacağı bir eşleşme olacak. Leipzig’i tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi yarı finaline taşıyan Nagelsmann, “Tuchel ile arada sırada fikir alışverişinde bulunuyoruz. Bu bir meslektaş ilişkisi. Paris Saint Germain’de çalışmak kolay değil. Onun adına mutluyum” ifadelerini kullandı.

Leipzig - Paris Saint Germain maçı ne zaman?

Leipzig ile Paris Saint Germain arasındaki Şampiyonlar Ligi yarı final maçı 18 Ağustos Salı günü oynanacak. Estadio da Luz’da oynanacak maç TSİ 22:00’de başlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler