‘Bir Galatasaraylı ve bir Fenerbahçeli’ TT oldu!

01.05.2021 - 22:27 | Son Güncellenme: 01.05.2021 - 22:34

Beşiktaş’ın Hatayspor’u gol yağmuruna tutarak şampiyonluğa iyice yaklaşmasının ardından Twitter’da ‘Bir Fenerbahçeli’ ve ‘Bir Galatasaraylı’ adıyla açılan hashtagler Trend Topic oldu.

‘Bir Galatasaraylı ve bir Fenerbahçeli’ TT oldu!

AJANSSPOR-HABER

 

Süper Lig’in 39. haftasında Beşiktaş’ın Hatayspor’u gol şov yaparak yenmesi sosyal medyayı salladı. Siyah beyazlıların zor görülen maçı çok kolay geçmesinin ardından Twitter’da ‘Bir Fenerbahçeli’ ve ‘Bir Galatasaraylı’ adıyla açılan hashtagler kısa sürede Trend Topic (TT) oldu.

Kimisi Beşiktaş'ın şampiyonluğunu tebrik etti 

Bu etiketlerin altına çok sayıda yorum geldi. Bazı Fenerbahçeli ve Galatasaraylı taraftarlar bu hashtag ile Beşiktaş’ın olası şampiyonluğunu kutladı. ‘Bir Fenerbahçeli olarak Beşiktaş’ı tebrik ediyorum’ ve ‘Bir Galatasaraylı olarak Beşiktaş’ı kutluyorum’ gibi çok sayıda mesaj paylaşıldı.

Kimisi de kendi takımını eleştirdi

Fenerbahçe ve Galatasaraylı taraftarların bir bölümü de bu etiketin altında kendi yönetimlerini eleştirdi. Bu görüşü savunanlar şampiyonluğu kendi elleriyle Beşiktaş'a teslim ettiklerini dile getirdi Özellikle sarı lacivertli taraftarlar, Beşiktaş’ın çok yaklaştığı şampiyonluğu konusunda faturayı Erol Bulut’a çıkardı.

Erol Bulut da yeniden gündem oldu

Bu konuda çok fazla yorum gelmesi nedeniyle Fenerbahçe’nin eski teknik direktörü Erol Bulut da bir anda TT oldu

Senin için hazırladığımız haberler