Bir gece ansızın: Fenerbahçe gece 4'te transfer fitilini ateşledi

Aleyna Gürgen
10.07.2024 - 10:56 | Son Güncellenme: 10.07.2024 - 11:10

Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Fenerbahçe Beko, resmi X hesabından yaptığı paylaşım ile Wade Baldwin IV transferi için ilk hamleyi yaptı.

Bir gece ansızın: Fenerbahçe gece 4'te transfer fitilini ateşledi

Yeni sezon öncesinde Fenerbahçe Beko'da kadro çalışmaları sürüyor. Sarı-Lacivertli ekip şimdi ise Wade Baldwin IV transferini resmen duyurmaya hazırlanıyor.

Fenerbahçe'den transfer göndermesi

Fenerbahçe Beko, gece saat tam 04.00'te yaptığı X paylaşımı ile dikkat çekti. Ekip, IV tweeti ile Wade Baldwin IV transferine göndermede bulundu. Sarı-Lacivertli ekibin kısa sürede transferi duyurması bekleniyor.

Baldwin, Fenerbahçe'deki beşinci transfer olacak

Wade Baldwin'in İsrail ekibi Maccabi Tel Aviv'den ayrılması ile Fenerbahçe Beko transferi de resmiyet kazanacak. Devon Hall, Nicolo Melli, Bonzie Colson ve Erten Gazi'nin ardından Baldwin'in transferi Sarı-Lacivertli ekipteki beşinci transfer olacak. 

İlgini Çekebilir
Yunan yıldız, Fenerbahçe'ye veda etti!
Habere Git

Baldwin, NBA'de de forma giydi

Wade Baldwin IV, kariyerinde NBA'de de forma giydi. Baldwin, Memphis Grizzlies, Portland Trail Blazers, Raptors, Bayern Münih, Baskonia formaları terleten Amerikalı basketbolcu geçen sezon ise 30 EuroLeague maçında 17.4 sayı, 4.9 asist, 2.5 ribaund ve 1 top çalma ortalamaları yakaladı. 

Fenerbahçe Beko'dan transfer için bir video geldi

Senin için hazırladığımız haberler