Bir gecede milyon dolarlık oldu!

07.06.2020 - 18:28 | Son Güncellenme: 07.06.2020 - 18:29

Houston Rockets'ın yıldızı ve NBA'in en çok kazanan 4. ismi olan James Harden, bir gecede 1 milyon dolar harcadı. Parayı kazanan striptiz kulübü ise sahada birçok rekor kırmayı başaran 30 yaşındaki yıldız ismin Rockets formasını mekanın tavanına astı.

Amerikalı rapçi Joe Budden yaptığı podcast yayınında anlattığı geceyle ilgili, Harden’ın bir gecede tam 1 milyon dolar harcadığını söyledi. Olayı başka bir boyuta taşıyan Budden, NBA yıldızının 13 numaralı Houston Rockets formasının, basketbol salonlarında olduğu gibi eğlence mekanın tavanına asıldığını belirtti. NBA takımları, kendi formaları altında başarılara imza atan efsane isimlerin forma numaralarını emekli ederek salonun tavanına asıyor.

Formasını emekli etmişler!

Budden, 30 yaşındaki basketbolcunun formasını giydiği kulübün tavanında görünce sorduğunu belirtip, “Nedenini öğrendiğimde şaşırmadım. Çünkü James o kulüpte çok fazla para harcamış. Bu yüzden de formasını ’emekli’ etmiştiler” dedi.

En çok maaş alan 4. oyuncu

2017 yılında Rockets ile 4 yıllık karşılığında 160 milyon dolarlık sözleşme imzalayan Harden’ın daha önce birçok eğlence mekanında geniş arkadaş çevresiyle eğlendiği videolar sosyal medyaya düşmüştü.

Bu sezon NBA’de 34.4 sayı ortalamasıyla oynayan James Harden, ligde en çok maaş alan 4. oyuncusu. (Skor Sözcü)

Senin için hazırladığımız haberler