Bir hafta önce İngiltere'ye transfer olan Ferdi Kadıoğlu'ndan Fenerbahçe'ye sürpriz telefon!

04.09.2024 - 09:44 | Son Güncellenme: 04.09.2024 - 09:58

Fenerbahçe kulüp borsencis rekorunu kırarak Premier Lig ekibi Brighton'a transfer olan milli futbolcu Ferdi Kadıoğlu'ndan sarı lacivertli kulübe sürpriz bir telefon geldi. İşte detaylar...

Bir hafta önce İngiltere'ye transfer olan Ferdi Kadıoğlu'ndan Fenerbahçe'ye sürpriz telefon!

AJANSSPOR - HABER

Ferdi Kadıoğlu, 2018'de 17 yaşında geldiği Fenerbahçe’den 2024'te kulübe 30+5 milyon euro kazandırarak dünyanın bir numaralı ligi Premier Lig'e transfer oldu. Yıldız futbolcudan, Brighton'a transferinin üzerinden henüz bir hafta geçmişken eski kulübü Fenerbahçe'ye sürpriz bir telefon geldi.

İngiliz ekibiyle 4 yıllık sözleşme imzalayan milli futbolcu şimdiden sarı-lacivertli renklere özlem duymaya başladı.

Hürriyet'te yer alan habere göre; Ferdi Kadıoğlu sarı lacivertli kulüp yetkililerini arayarak Samandıra’da ziyaret için izin istedi.

Haberde milli futbolcunun eski takım arkadaşlarını özlediği, teknik heyet ve personel ile de hasret gidermek için milli arada İstanbul'a geri döneceği belirtildi.

Taraftarların sevgilisi oldu

6 yıl önce Hollanda takımı NEC Nijmegen takımdan 1,4 milyon Euro karşılığında Fenerbahçe'ye transfer olan Ferdi Kadıoğlu, kısa sürede hırsı, mücadelesi ve formaya duyduğu aidiyet nedeniyle taraftarın en sevdiği futbolcular arasına girdi. Sarı lacivertli formayla 204 maça çıkan 24 yaşındaki yıldız futbolcu, bu karşılaşmalarda 18 gol ve 22 asistlik katkı verdi.

Senin için hazırladığımız haberler